Follow us

Cara Delevingne | To beach look της χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι η απόλυτη έμπνευση

Πώς σου φαίνεται;

cara delevigne Abaca Press

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Cara Delevingne εμφανίζεται δημόσια χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Απεναντίας, θα λέγαμε ότι το επιδιώκει αρκετά συχνά, υιοθετώντας μια πιο "επαναστατική" στάση απέναντι στο μακιγιάζ και απαρνούμενη πολλά από τα πρότυπα ομορφιάς που είναι ευρέως αποδεκτά. Τουλάχιστον, αυτό έχουμε καταλάβει από τις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στο Instagram αλλά και από τα εκκεντρικά looks που υιοθετεί συχνά πυκνά.

Πώς δείχνουν οι celebrities χωρίς καθόλου μακιγιάζ;

Φυσικά, χρειάζεται να βάφεται πολλές φορές για τις ανάγκες της δουλειάς της, με την ίδια να έχει δοκιμάσει αρκετά τολμηρά makeup looks. Πάντως, στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες ώρες μάς δείχνει ποιο ακριβώς είναι το look παραλίας που προτιμά για να νιώθει άνετα και όμορφα στις διακοπές της.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Δεν περιμέναμε βεβαίως να τη δούμε με έντονο και βαρύ makeup, όμως στην εν λόγω εικόνα μπορείς να διαπιστώσεις ότι δεν φορά ούτε ένα καλλυντικό προϊόν - εκτός, ελπίζουμε, από το αντηλιακό της. Όσο για τα μαλλιά της, έχουν αυτόν τον υπέροχο κυματισμό που τόσο πολύ λατρεύουμε το καλοκαίρι και όχι μόνο. Επιπλέον, τα έχει αφήσει νωπά μετά τη θάλασσα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τα φυσικά, wet waves είναι το καλύτερο hairstyle για την παραλία.

Οι 7 celebrities με super φρύδια που λατρεύουμε να χαζεύουμε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ