Follow us

H Zendaya έκανε το κούρεμα που είναι ό,τι πρέπει αν έχεις σγουρά μαλλιά με όγκο

Η έμπνευση που χρειαζόσουν αν θες να κόψεις τα σγουρά, πυκνά μαλλιά σου.

Zendaya Splash News / Ideal Image

Άλλη μια λαμπερή εμφάνιση της Zendaya, που αποδεικνύει ότι η 25χρονη έχει ταλέντο στο να αναδεικνύει υπέροχα οτιδήποτε κι αν φορέσει ή όποια beauty τάση υιοθετήσει.

Αυτή τη φορά, η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε τους πάντες να μιλάνε για εκείνη πριν λίγες μέρες στην πρεμιέρα της ταινίας της "Dune" που προβλήθηκε στο Le Grand Rex στο Παρίσι.

Εμείς δεν θα σταθούμε στο knitted εντυπωσιακό deux-piece σε σκούρα μπορντό απόχρωση αλλά στο shag, curly κούρεμά της που δικαίως μονοπώλησε όλα τα βλέμματα (και τα φλας των φωτογράφων).

H Chiara Ferragni με ένα από τα πιο πρωτότυπα eye makeup trends του φθινοπώρου

Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι η απόδειξη που χρειαζόσουν αν ανήκεις στις σγουρομάλλες και θες να δοκιμάσεις το shag cut αλλά διστάζεις: "κάθησε" τέλεια στον τύπο των μαλλιών της ενώ το μήκος που έφτανε ως τους ώμους της ήταν το κατάλληλο για τόσο σγουρά και πυκνά μαλλιά.

Οι αφέλειες δε ήταν επίσης πολύ σγουρές και κάλυπταν όλο το μέτωπο, ολοκληρώνοντας τέλεια το όλο look. Αυτό το 70s κούρεμα που θυμίζει λίγο και afro hair λόγω της υφής του ήταν μια τεράστια αλλαγή για εκείνη, αν λάβεις υπόψη σου την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας λίγες μέρες νωρίτερα, όπου είχε εμφανιστεί με ένα sleek, wet look.

Το twist στην εμφάνισή της ήταν το μωβ, ιριδίζον eye liner που έκανε αντίθεση με το πολύ natural μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...

H Selena Gomez σού δείχνει τον τρόπο να τονίσεις το βλέμμα σου μέσα σε 5᾽

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ