Follow us

MadWalk '21 | Το makeup look της Τάμτα που αποθέωσε την εμφάνισή της στο stage

Και ήταν, όπως πάντα, ανατρεπτικό.

τάμτα npd

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 23 Δεκεμβρίου, το MadWalk 2021 στο Γήπεδο TAE KWON DO. Oι λαμπεροί celebrities έκλεψαν για άλλη μια φορά την παράσταση, με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους.

Οι beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο MadWalk 2021

Μια star όμως που έκανε πραγματικά τη διαφορά με το μακιγιάζ της και είχε μια από τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις του stage (για να μην πούμε την πιο ανατρεπτική) ήταν η Τάμτα, που μάλιστα έκανε το closing act, κλείνοντας την εκδήλωση - θεσμό που ενώνει τη μόδα με τη μουσική με τον καλύτερο τρόπο.

Η τραγουδίστρια είναι γνωστή άλλωστε για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, και δεν θεωρείται αδίκως το απόλυτο fashion και beauty icon.

Αναλυτικότερα, η pop star έκανε ένα εξαιρετικά μοντέρνο makeup look συνδυάζοντας αριστοτεχνικά 3 διαφορετικές, έντονες αποχρώσεις. Η Σοφία Κοσσάδα, η makeup artist που επιμελήθηκε το make up της, άπλωσε μια μπλε -στο χρώμα του ουρανού - shimmery σκιά στα βλέφαρά της, η οποία είχε ένα glossy εφέ. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο εκεί, καθώς εφάρμοσε μια φούξια σκιά, ξεκινώντας από το εσωτερικό των ματιών και τα φρύδια της και φτάνοντάς τη μέχρι ψηλά στο κεφάλι και στις ρίζες των μαλλιών της. Ολοκλήρωσε το look με bronzer και διακριτικά κοψίματα αλλά και με μια key πινελιά, που δεν ήταν άλλη από την τρίτη bold απόχρωση που χρησιμοποίησε: το μπορντό. Έτσι, είδαμε και σε εκείνη την τάση που κυριαρχεί τελευταία στις πασαρέλες και στα επίσημα events του εξωτερικού, τα vampy lips.

Όπως ίσως θα περίμενες, τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα προς τα πίσω σε ένα wet look, για να μην αποσπούν καθόλου την προσοχή από αυτό το τόσο ιδιαίτερο και φαντασμαγορικό μακιγιάζ.

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...
MadWalk '21 | Το makeup look της Τάμτα που αποθέωσε την εμφάνισή της στο stage
ταμτα
ταμτα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ