Follow us

Ξέχασε το μπαλαγιάζ | Φέτος είναι η χρονιά του hair frosting

Η Hailey Bieber το έχει λατρέψει. Εσύ ακόμα;

μαλλιά 2022 Instagram

Μπορεί να διανύουμε ακόμα τις πρώτες εβδομάδες του χρόνου, ωστόσο οι hair experts έχουν ήδη αποφανθεί ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά 2022. Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την τάση του french glossing, το boy bob και το expensive brunette. Ένα νέο trend ήρθε όμως τώρα να προστεθεί πλάι τους, κερδίζοντας μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερες celebrity fans. Ο λόγος για το hair frosting, τη νέα τεχνική βαφής που πιστεύεται ότι θα αντικαταστήσει το μπαλαγιάζ.

Αντίο κλάμερ | Τα banana clips είναι τα αξεσουάρ που θα βλέπουμε παντού φέτος

Μαλλιά 2022 | Τι είναι το hair frosting;

Όχι, δεν πρόκειται για τα frosted tips αλά Justin Timberlake circa 1990. Η νέα it τάση στα μαλλιά 2022 καλεί για ντεκαπάζ και βαφή συγκεκριμένων λίγων τουφών σε μια πολύ ανοιχτόχρωμη ξανθιά απόχρωση. Τα υπόλοιπα μαλλιών παραμένουν φυσικά σκουρόχρωμα, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη "γλυκιά" αντίθεση.

Hair Frosting vs Highlights vs Balayage

Η διαφορά τις συγκεκριμένης τεχνικής από τις ανταύγειες είναι ότι το αποτέλεσμα είναι αρκετά πιο φυσικό, ενώ η διαφορά της από το μπαλαγιάζ είναι η χρήση βαφής σε πολύ μικρότερα τμήματα των μαλλιών.

Τα καλύτερα κουρέματα για ταλαιπωρημένα ή καμένα μαλλιά

Γιατί να υιοθετήσεις την τάση;

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το hair frosting χαρίζει ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα στα μαλλιά. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος που αξίζει να υιοθετήσεις την τάση. Ο δεύτερος -και ίσως ο πιο σημαντικός- είναι το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά low maintenance, που σημαίνει ότι η συντήρηση του hair look σου δεν απαιτεί συχνά ραντεβού στο κομμωτήριο για touch ups. Ο τρίτος λόγος; Είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ανανεώσεις το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς όμως να τα ταλαιπωρήσεις ιδιαίτερα πολύ.

Η Bella Hadid επαναφέρει στο προσκήνιο το hair trend που λατρεύαμε σαν παιδιά

Hair Inspo

Πολλές είναι οι celebrities που έχουν "αγκαλιάσει" με το δικό τους τρόπο την τάση. Ανάμεσα στη λίστα με εκείνες που δηλώνουν fans συναντάμε τα ονόματα των Hailey Bieber, Halle Berry, Sofia Richie, Suki Waterhouse και Sarah Paulson.

Hailey Bieber

Loading...

Halle Berry

Loading...

Sofia Richie

Loading...

Suki Waterhouse

Loading...

Sarah Paulson

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ