Follow us

Το μικρό μυστικό της Φαίης Σκορδά για τέλεια, σαρκώδη χείλη

Κανένα νυστέρι, μόνο ένα "μαγικό" προϊόν που μάλιστα θα βρεις και σε έκπτωση.

Φαίη Σκορδά NDP

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη: Από τα fillers υαλουρονικού μέχρι τα ειδικά makeup hacks (βλ. overlining), το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει το εφέ των πιο "γεμάτων" χειλιών, εάν το επιθυμεί.

Τι θα 'λεγες όμως αν σου προτείναμε έναν πολύ οικονομικό τρόπο όχι μόνο να κάνεις τα χείλη σου να φανούν μεγαλύτερα, αλλά ταυτόχρονα να τους χαρίσεις θρέψη και ενυδάτωση; Και όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από 5'.

TikTok beauty hack | To DIY scrub με κανέλα που υπόσχεται πιο σαρκώδη χείλη

Κεντρίσαμε την προσοχή σου; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Ανακαλύψαμε ένα εξαιρετικό προϊόν για τα χείλη, που μάλιστα είναι και το αγαπημένο της Φαίης Σκορδά. όπως δήλωσε η ίδια στα stories της. Το δοκιμάζει εντατικά τον τελευταίο καιρό με τα αποτελέσματα που αφήνει στα χείλη της να την εντυπωσιάζουν.

Ο λόγος για το Super Puffy Lips από τη Skin Labo, μια ειδική κρέμα τζελ για τα χείλη που έχει ως στόχο την αύξηση του όγκου τους. Η σύνθεσή της περιέχει δραστικά συστατικά πλούσια σε βιταμίνες, που προστατεύουν τα χείλη και τα διατηρούν τονωμένα και ενυδατωμένα, καθιστώντας αυτήν την απαλή κρέμα τέλεια βάση ακόμη και για το μακιγιάζ. Λειτουργεί δηλαδή κατά κάποιον τρόπο και σαν primer για να απλωθεί καλύτερα το κραγιόν και το μολύβι στη συνέχεια.

Ένα μικρό tip μακιγιάζ για να αποκτήσεις τα πιο ελκυστικά χείλη που είχες ποτέ

Δες τις συμβουλές της Φαίης Σκορδά σχετικά με το συγκεκριμένο lip product:

Πρόκειται πραγματικά για ένα "μαγικό" προϊόν αν σκεφτείς πόσα είναι τα οφέλη που μπορείς να κερδίσεις από τη χρήση του, και μάλιστα σε μια πολύ προνομιακή τιμή, αφού αυτή τη στιγμή είναι σε έκπτωση.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διενεργηθεί, το 91% των γυναικών εμφανίζει πιο γεμάτα και τονωμένα χείλη ενώ ένα ποσοστό 99% εμφανίζει πολύ πιο απαλά και λιγότερο σκασμένα χείλη.

To Super Puffy Lips της Skin Labo (θα το βρεις εδώ).

Το μικρό μυστικό της Φαίης Σκορδά  για τέλεια, σαρκώδη χείλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ