Follow us

Louis Vuitton Brown | Το καστανό χρώμα μαλλιών που θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου φέτος την άνοιξη

Αν θέλεις κάθε εμφάνισή σου να δείχνει πιο "ακριβή", αυτή είναι η τάση για εσένα.

καστανά μαλλιά 2022 Pixel Formula

Μην αφήνεις τις ξαφνικές -και αφύσικες- χαμηλές θερμοκρασίες να σε μπερδεύουν. Η πρώτη μέρα της άνοιξης είναι μία ανάσα μακριά κι αυτό σημαίνει ότι τώρα -ναι στους 3 βαθμούς Κελσίου- είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμαστείς για τον ερχομό της ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Η υιοθέτηση της νέας it τάσης για καστανά μαλλία του 2022 είναι η πιο έξυπνη κίνηση, που μπορείς να κάνεις τώρα -trust us.

Τα κορυφαία χρώματα μαλλιών της άνοιξης σύμφωνα με το Pinterest

Η νέα it τάση για καστανά μαλλιά 2022

Μπορεί τους προηγούμενους μήνες το "expensive brunette" να θεωρείτο το κορυφαίο hair trend της χρονιάς, ωστόσο όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες το "Louis Vuitton brown" αναμένεται να το ξεπεράσει σε δημοτικότητα. Σε αντίθεση με το "expensive brunette", πρόκειται για απόχρωση μαλλιών και όχι απλά για φινίρισμα.

Loading...

Τι ακριβώς είναι όμως αυτή η τάση και γιατί έχει πάρει το όνομά της από το διάσημο γαλλικό fashion house; Επίτρεψέ μας να σε βάλουμε στο κλίμα: Φέρε στο νου σου μια κλασική Louis Vuitton τσάντα. Τώρα φαντάσου την vintage εκδοχή της, εκείνη που το δέρμα έχει σκουρύνει ελαφρώς αποκτώντας ένα πλούσιο "ηλιοκαμένο" καστανό χρώμα, που δεν είναι ούτε πολύ ανοιχτό, αλλά ούτε πολύ σκούρο. Bingo! Αυτό το χρώμα μιμείται το λεγόμενο "Louis Vuitton brown".

Το μόνο χρώμα που αξίζει να βάψεις τα μαλλιά σου το 2022

Τι να ζητήσεις στο κομμωτήριο

Ζήτησε από τον colorist σου ένα πλούσιο μέτριο καστανό χρώμα με χρυσό toffee τόνο. Μπορείς να ζητήσεις επίσης διακριτικές ανταύγειες ή μπαλαγιάζ για ένα πιο πολυσδιάστατο αποτέλεσμα.

Loading...

Η εν λόγω καστανή απόχρωση ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, αλλά αναδεικνύεται καλύτερα σε υγιή, λαμπερά μαλλιά, που την κάνουν να δείχνει πιο "ακριβή".

Ξέχασε το μπαλαγιάζ | Φέτος είναι η χρονιά του hair frosting

Loading...

Για να ενισχύσεις τον luxurious χαρακτήρα της τάσης συνδύασέ την με clean, blunt κουρέματα και bouncy blow outs ή κλασικά χτενίσματα, όπως chignons και Old Hollywood waves.

Bottleneck bangs, fluffy hair, bobs και όλες οι μεγάλες τάσεις στα μαλλιά για το 2022

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ