Follow us

Πες μας ποιο είναι το σχήμα των νυχιών σου να σου πούμε ποιο nail trend σού ταιριάζει

Διάλεξε το καταλληλότερο χρώμα για το δικό σου σχήμα νυχιών, που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα άκρα σου.

nails Pixel Formula

Πολλά είναι τα σχήματα νυχιών που μας απασχολούν κατά καιρούς, με τα τετράγωνα, τα αμυγδαλωτά και τα οβάλ νύχια να είναι τα πιο δημοφιλή ανάμεσα στις περισσότερες γυναίκες. Και όσο κι αν αναδύονται νέα σχήματα αλλά και συνδυασμοί κάθε σεζόν (βλ. το "squoval" shape, τα τετράγωνα νύχια με στρογγυλεμένες γωνίες, που είναι και πάλι μεγάλη τάση), υποβόσκει πάντα ένα ερώτημα σχετικά με το τι χρώμα ταιριάζει καλύτερα σε κάθε σχήμα.

Πώς να διαλέξεις το ιδανικό για σένα σχήμα νυχιών

Ουσιαστικά, δεν υπάρχει "κατάλληλο" ή "σωστό" χρώμα ή nail art, καθώς μπορείς να βάψεις τα νύχια σου σε ό, τι απόχρωση σού κάνει κέφι. Βέβαια, είναι γεγονός ότι υπάρχουν κάποια nail art patterns που αναδεικνύονται εντελώς διαφορετικά από ένα μακρύ, οβάλ νύχι ή χρώματα που δείχνουν ακόμα καλύτερα σε κοντά νύχια. Παρακάτω, θα δεις έναν τυπικό "οδηγό" που θα σού υποδείξει τα χρώματα και τα σχέδια που μπορείς να υιοθετήσεις ανάλογα με το σχήμα των νυχιών σου.

Αν έχεις κοντά και τετράγωνα νύχια:

Είσαι τυχερή γιατί, τυπικά, οι πολύ σκούρες αποχρώσεις όπως το μπλε, το κυπαρισσί, το μαύρο και το μπορντό ταιριάζουν καλύτερα σε κοντά νύχια παρά σε πολύ μακριά. Μην φοβηθείς να βάψεις τα νύχια σου σε σκούρες αποχρώσεις ακόμα και την άνοιξη - εμάς βέβαια μας αρέσουν πολύ και το καλοκαίρι με μαυρισμένο δέρμα.

Loading...
Loading...
Loading...

Αυτό είναι το πιο διαχρονικό χρώμα νυχιών που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Αν έχεις στρογγυλά νύχια:

Θυμίζουν πολύ οβάλ αλλά σε κοντύτερο μήκος και με τη μύτη τους να είναι πιο πλατιά και πιο στρογγυλή: Μπορείς να δοκιμάσεις το colourful mani που θα σου φτιάξει τη διάθεση τώρα που μπαίνει η άνοιξη.

Loading...

Αν έχεις squoval νύχια:

Μια από τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα νύχια, αυτό το "στρογγυλεμένο τετράγωνο" μπορεί να σταθεί σχεδόν παντού ενώ είναι πολύ μοντέρνο και κολακεύει τα άκρα. Μας αρέσει το φλογερό κόκκινο ή το φωτεινό κοραλλί αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και όλα τα παστέλ (κίτρινο, γαλάζιο, φυστικί, ροζ).

Loading...
Loading...

Αν έχεις μακριά, αμυγδαλωτά νύχια:

Αν μας ρωτάς, θα λέγαμε να αποφύγεις τα πολύ σκούρα και να προτιμήσεις απαλά παστέλ, nude και milky ροζ που δείχνουν τέλεια στα μακριά νύχια ενώ αναδεικνύουν καλύτερα το σχήμα αλλά και τα δάχτυλά σου. Επίσης, είσαι τυχερή γιατί μπορείς να κάνεις ό, τι nail art θελήσεις (συμπεριλαμβανομένων των κάθε λογής french manis) και να δείξει άψογο ενώ και το πολύ trendy μανικιούρ με τα στρας είναι για σένα.

Loading...
Loading...
Loading...

Αν έχεις Stiletto Nails ή μυτερά νύχια

Σίγουρα θα είναι μακριά, οπότε και πάλι προτείνουμε με το χέρι στην καρδιά να προτιμήσεις nude, μπεζ ακόμα και διάφανες αποχρώσεις που θα γίνουν ένα με το δέρμα σου και θα αναδειχθεί ένα πολύ ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ