Follow us

HoYeon Jung | Η πανεύκολη skincare ρουτίνα της πρωταγωνίστριας του Squid Game για λαμπερή επιδερμίδα

Το μικρό μυστικό που ακολουθεί η δημοφιλής ηθοποιός και μοντέλο για δέρμα απαλό σαν μωρού.

HoYeon Jung Splash News / Ideal Image

Αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει απόλυτα τη HoYeon Jung, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Squid Game, είναι η λεία, μεταξένια και σούπερ λαμπερή επιδερμίδα της. Φυσικά, είναι και πολλά άλλα πράγματα που ξεχωρίζουν πάνω της, απλά η επιδερμίδα της είναι αυτό που λέμε #skingoals, και ο ορισμός του honey skin, αλλά και όλων των Κορεάτικων skincare ρουτίνων που έχουμε αναλύσει κατά καιρούς κι εδώ.

Crystal Skin | Το beauty trend από την Κορέα που θα σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη

Loading...

Όσες φωτογραφίες ή βίντεό της και να δούμε, πάντα το βλέμμα μας θα πέσει στο πρόσωπό της, που θαρρείς και ακτινοβολεί λάμψη εκ των έσω ενώ η όψη του φαίνεται τόσο καθαρή και μεταξένια που σχεδόν μπορείς να νιώσεις την υφή του. Πώς όμως καταφέρνει το νεαρό μοντέλο να έχει ένα τόσο ισορροπημένο και υγιές δέρμα, δεδομένου ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την καλούν να φορά σχεδόν καθημερινά μακιγιάζ, και μάλιστα έντονο;

Loading...

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα "πρόβλημα" που απασχολεί όλα τα μοντέλα και τις ηθοποιούς που πρέπει να βάφονται συνέχεια, ιδίως αν πρέπει να βγουν στην τηλεόραση ή να φωτογραφηθούν με δυνατά φώτα. Κι αυτό γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να φορούν μεγάλες ποσότητες foundation και πούδρας, δύο προϊόντα που αν δεν εφαρμοστούν με σχετική φειδώ, προκαλούν ένα εφέ στόκου στο πρόσωπο ενώ επιβαρύνουν κάπως το δέρμα.

Loading...

Το νεαρό μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιός από τη Νότια Κορέα όμως δεν έχει να φοβάται τίποτα, μιας και ακολουθεί πιστά και από πολύ νεότερη μια κλασική skincare Κορεάτικη ρουτίνα, γνωστή παγκοσμίως για τα θεαματικά αποτελέσματα που χαρίζει στην επιδερμίδα.

Για αρχή, χρησιμοποιεί μόνο custom-made προϊόντα από μια Κορεάτικη εταιρεία που εμπιστεύεται απόλυτα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ορός, το toner, το essence και η ενυδατική της κρέμα είναι όλα φτιαγμένα για εκείνη και σύμφωνα με τις προσωπικές της ανάγκες.

Μιας και η περιποίηση του δέρματος αποτελεί κάτι σαν παράδοση για τις Κορεάτισσες, έχοντας "εφεύρει" πολλά skincare trends, η 27χρονη κρατά μια απλή ρουτίνα, πλην όμως περιεκτική. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν ξεχνά τα απολύτως απαραίτητα βήματα (βλ. καλό καθαρισμό και ντεμακιγιάζ, τόνωση, ενυδάτωση) αλλά και το... μασάζ στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια, που την ανακουφίζει από την ένταση που έχει συσσωρευτεί στους μύες του προσώπου και μπορεί να δημιουργεί μια κουρασμένη όψη.

Like A Model | Αυτό είναι το μυστικό όλων των μοντέλων για τέλειο δέρμα

A little secret

Κι ένα μικρό makeup hack που έχει αποκαλύψει είναι το πόσο καλύτερα θα απλωθεί το makeup αν έχει προηγηθεί μια σούπερ ενυδατική, sheet mask στο πρόσωπο για τουλάχιστον 15'.

Είμαστε σίγουρες ότι αυτό ακολούθησε και λίγες ώρες πριν εμφανιστεί στα Critics Choice Awards '22, όπου φαινόταν σαν να μην είχε εφαρμόσει σχεδόν κανένα προϊόν μακιγιάζ, παρά μόνο ελάχιστο highlighter στα ζυγωματικά για έξτρα λάμψεις αλλά και ένα ενυδατικό balm για ζουμερό αποτέλεσμα στα χείλη.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ