Follow us

90s Runway Waves | Το σέξι χτένισμα για μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά που θα βλέπεις παντού φέτος

Μερικά μυστικά για το πώς θα δημιουργήσεις το αγαπημένο 90s χτένισμα των μοντέλων.

kristen Stewart Splash News / Ideal Image

"Blow-dry", "Old Hollywood waves", "Loose & natural wavy", είναι μερικοί μόνο από τους όρους που περιγράφουν τα πιο hot χτενίσματα για μακριά μαλλιά της σεζόν. Κοινό τους χαρακτηριστικό; Όλα τους έχουν κυματισμούς ή μπούκλες, τόσο ανάλαφρες ώστε να δείχνουν φυσικές, σαν να ξύπνησες με αυτές αλλά και με άπλετο όγκο και κίνηση στην τρίχα.

Ο δοκιμασμένος τρόπος των celebrities για να αποκτήσεις λαμπερά, σούπερ ενυδατωμένα μαλλιά

Στα παραπάνω χτενίσματα πρόσθεσε ακόμη ένα, που με χαρά διαπιστώσαμε ότι επανήλθε στο προσκήνιο από τα 90s χάρη στην εμφάνιση της Kristen Stewart στα Critics Choice Awards που έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής, 13 Μαρτίου. Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της κομμωτής, Adir Abergel, αποφάσισαν να κάνουν τα Runway Waves, το πολύ δημοφιλές χτένισμα της δεκαετίας του '90, που όπως μπορείς να φανταστείς έκανε θραύση πριν 30 χρόνια από τα super models που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή. Το βλέπαμε τόσο στα catwalks όσο και στην καθημερινότητά τους και μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για άλλο ένα πολύ σέξι και θηλυκό χτένισμα που είναι ωστόσο κατάλληλο και για μεσαίου μήκους μαλλιά.

Πώς να αποκτήσεις πανεύκολα το bouncy blow-dry look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις χαλαρές μπούκλες στις άκρες των μαλλιών που θυμίζουν πολύ το blow-dry hairstyle, με την εξής διαφορά: Τα Runway Waves έχουν τη χωρίστρα στο πλάι ενώ η φράντζα που πέφτει στη μια μεριά του προσώπου είναι πολύ "βαθιά", ξεκινάει δηλαδή από πολύ χαμηλά. Επίσης, ο όγκος είναι πανομοιότυπος μεν αλλά εδώ χρησιμοποιείται πολύ η τεχνική του κρεπαρίσματος στη ρίζα ώστε όχι μόνο να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερος όγκος αλλά και να κρατήσει περισσότερο.

Δες το χτένισμα:

Loading...
90s Runway Waves | Το σέξι χτένισμα για μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά που θα βλέπεις παντού φέτος

Ευτυχώς για εμάς, ο κομμωτής της αποκάλυψε μέσω των stories του μερικά μικρά (αλλά θαυματουργά) μυστικά που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το συγκεκριμένο χτένισμα με μεγάλη επιτυχία.

#1. Για αρχή, χτένισε καλά τα νωπά μαλλιά σου περνώντας τους ένα θερμοπροστατευτικό primer. Ο Adir Abergel ψεκάζει κι ένα Volumizing primer στις ρίζες με στόχο να χαρίσει όγκο στην τρίχα καθώς θα στεγνώνει τα μαλλιά στη συνέχεια.

#2. Το συγκεκριμένο χτένισμα δημιουργείται καλύτερα με μεγάλα ρόλει τα οποία θα αφήσεις για αρκετό χρόνο στα μαλλιά σου ή θα στεγνώσεις καλά με το σεσουάρ. Ο κομμωτής της ηθοποιού όμως έκανε το εξής: Χτένισε καλά την κάθε τούφα πριν την τυλίξει στο ρόλει, την σταθεροποίησε γύρω του με ένα τσιμπιδάκι και αφού τα στέγνωσε καλά με το πιστολάκι, ξαναχτένισε την τούφα ξετυλίγοντάς τη και την κρέπαρε καλά από τη ρίζα. Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι όλο το παιχνίδι παίχτηκε στο πολύ καλό κρεπάρισμα.

#3. Ο κομμωτής της ολοκλήρωσε το χτένισμα τόσο με ένα σπρέι κρατήματος όσο και με ένα προϊόν λάμψης, που χάρισε στα μαλλιά όλη εκείνη τη λάμψη που χρειαζόταν για μια τόσο επίσημη περίσταση.

kristen stewart
kristen stewart
kristen stewart
kristen stewart

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ