Follow us

Το φρέσκο μακιγιάζ της Gigi Hadid θα σε κάνει να θες να αγοράσεις λευκό eyeliner asap

Το λευκό eyeliner είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης.

Gigi Hadid Splash News/Ideal Image

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το eyeliner και πόσο πολύ μπορεί να μεταμορφώσει το βλέμμα σου: Τονίζει το περίγραμμα των ματιών ενώ χαρίζει ένα σούπερ κολακευτικό look στο λεπτό, τραβώντας ταυτόχρονα την προσοχή όλων στο βλέμμα σου. Άσε που, ανάλογα το χρώμα που θα επιλέξεις, αναδεικνύει και το χρώμα των ματιών σου ενώ το ζωντανεύει στο έπακρο.

Και πάνω που λέγαμε ότι το μαύρο, το καφέ, άντε και κανένα μωβ ή βιολετί ήταν τα στάνταρ χρώματα που όλες επιλέγαμε, ήρθαν οι σχεδιαστές στα φετινά catwalks για να μας αλλάξουν τελείως γνώμη και να εισάγουν και το λευκό eye liner στο προσκήνιο. Μπορεί να σου ακούγεται κάπως extreme ή παράταιρο (και είναι λογικό, αφού δεν το έχεις συνηθίσει), όμως η αλήθεια είναι ότι το λευκό liner δείχνει πολύ εντυπωσιακό στα μάτια ενώ τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα και πιο ξεκούραστα.

Banana Liner | Το πιο εύκολο στιλ eyeliner θα γίνει το αγαπημένο σου

Το είδαμε στο show του Dior, με όλα τα μοντέλα να έχουν σχεδιασμένες παχιές γραμμές στα κάτω βλέφαρα. Το είδαμε όμως και στο TikTok, με πολλές beauty addicts να κάνουν graphic lines με λευκό liner, θυμίζοντας ακόμα και.... νεράϊδες.

Loading...
Loading...
Loading...

Και πολύ πρόσφατα το είδαμε και στη Gigi Hadid, που δεν δίστασε να αντισταθεί στη γοητεία του. Πιο αναλυτικά, το σούπερ μόντελ είχε κάνει μια winged γραμμή στο άνω βλέφαρο με λευκό eyeliner που ξεχώριζε από μακριά και έκανε τη διαφορά στο όλο μακιγιάζ της. Για την ακρίβεια, έδινε ένα τόσο ιδιαίτερο αποτέλεσμα που δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι άλλο στο υπόλοιπο πρόσωπο: Αρκούσε το eye liner.

Primer ματιών | Τι είναι και πόσο χρησιμεύει στο μακιγιάζ;

Δες το look:

Loading...

Και αν σου φαίνεται ιδιαίτερα εξεζητημένο για την καθημερινότητά σου, η Gigi Hadid είναι η απόδειξη ότι μπορείς άνετα να το φοράς κάθε μέρα, ακόμα και σε "πρόχειρα" looks. Και όταν ένα τόσο διάσημο και περιζήτητο μοντέλο το υιοθετεί με ευκολία ακόμα και τα πρωινά, εμείς δεν έχουμε παρά να την ακολουθήσουμε.

Δες εδώ μερικές προτάσεις σε eyeliners που θα σε ενθουσιάσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ