Follow us

TikTok beauty tips | Το πανέξυπνο trick μακιγιάζ για να δείξεις φρέσκια και νεότερη στην στιγμή

Θα χρειαστείς μόλις 2 προϊόντα μακιγιάζ.

makeup trends iStock

Το ότι το TikTok έχει γίνει πλέον η πρώτη πηγή αναζήτησης makeup tips και tricks είναι γεγονός. Θαρρείς και σύσσωμος ο beauty κόσμος είναι συγκεντρωμένος στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται με τους εκατομμύρια χρήστες του ό, τι μυστικό μακιγιάζ, skincare ή haircare μπορείς να φανταστείς.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο όμως (και βολεύει πολύ) είναι ότι σχεδόν πάντα πρόκειται για πολύ σύντομα βιντεάκια, που σε ανύποπτο χρόνο σού δείχνουν πώς να κάνεις εύκολα και γρήγορα σχεδόν το οτιδήποτε.

7 IG λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσεις για άφθονο nail inspo

Σε ένα τέτοιο trick πέσαμε πρόσφατα, και πάω στοίχημα ότι θα ενθουσιαστείς - ενώ είμαι σίγουρη ότι θα σε βολέψει πολύ το καλοκαίρι που έρχεται.

Ποιο είναι αυτό; Να συνδυάσεις δύο πολυαγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ για να δώσεις λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σου - εγγυημένη συνταγή για να δείξεις άμεσα νεότερη.

Θες κάλυψη και αντηλιακή προστασία ταυτόχρονα; Τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα που κάνουν ακριβώς αυτό

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις λίγο από το liquid ρουζ σου με ελάχιστες σταγόνες υγρού highlighter (ή ενός glowy primer). Το αποτέλεσμα; Μια υγιής λάμψη στα ζυγωματικά που θα δείχνει σαν να πηγάζει από μέσα.

Δες και στο παρακάτω βίντεο πώς θα φαίνεται:

Loading...

Beauty Editor's tip: Προτίμησε να κάνεις το blending με ένα σφουγγαράκι ή πινέλο μακιγιάζ και όχι με τα δάχτυλα, ώστε να απορροφηθούν ακόμα πιο ομοιόμορφα τα προϊόντα από το δέρμα. Επιπλέον, και για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και φρεσκάδα στο πρόσωπο, μπορείς να ψεκάσεις το σφουγγαράκι με setting spray και να το περάσεις απαλά πάνω από το δέρμα σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ