Follow us

Iris Law | Η 21χρονη κόρη του Jude Law με πολύ ανατρεπτικό beauty look στις Κάννες

Υιοθέτησε μια τάση στα φρύδια που μας προβλημάτισε.

Iris Law Splash News / Ideal Image

Κι ενώ το 75ο Φεστιβάλ Καννών καλά κρατεί, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στους stars που περπατούν στο κόκκινο χαλί και συγκεντρώνουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Η Βίκυ Καγιά έλαμψε στις Κάννες | Υιοθέτησε το απόλυτο makeup trend που επικρατεί στο red carpet τώρα

Όπως έγινε και με την Ιris Law, την κόρη του διάσημου ηθοποιού Jude Law, που περπάτησε στο red carpet λανσάροντας ένα ιδιαίτερα edgy look.

Η 21χρονη ηθοποιός και μοντέλο έχει ήδη ξεχωρίσει για το ανατρεπτικό πλην αρκετά εκλεπτυσμένο στιλ της, ενώ καταφέρνει να τραβάει σαν μαγνήτης τα φλας των φωτογράφων. Δεν είναι να απορείς γιατί: Η φρεσκάδα της αλλά και το σχεδόν επαναστατικό vibe που εκπέμπει μέσω των επιλογών στα ρούχα, στα μαλλιά, ακόμα και στο μακιγιάζ, ασκεί συχνά μεγάλο influence σε συνομηλίκους της - και όχι μόνο.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το νεαρό μοντέλο έκανε μια τέτοια εμφάνιση, με το μοντέρνο, πλατινέ pixie κούρεμά της να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αυτό όμως που παρατηρήσαμε ήταν τα φρύδια της, που δεν ακολουθούσαν την τάση που επικρατεί τις τελευταίες σεζόν, δηλαδή τα πυκνά, feathery brows. Τα φρύδια της Iris είχαν δύο κενά στις άκρες τους, σύμφωνα με το "The Eyebrow Slit Trend".

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μια τάση που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής πριν περίπου δύο χρόνια, αν και είναι ευρέως γνωστή ανάμεσα στο αντρικό κοινό εδώ και δεκαετίες. Αναφέρεται σε κάθετα κοψίματα κατά μήκος των φρυδιών που προσδίδουν μια punk αύρα στο look.

Iris Law | Η 21χρονη κόρη του Jude Law με πολύ ανατρεπτικό beauty look στις Κάννες

iris

Δεν είμαστε σίγουρες ότι "εγκρίνουμε" το trend, μιας και οποιαδήποτε παρέμβαση στην ομαλή τριχοφυΐα των φρυδιών θα μπορούσε να έχει ολέθριες επιπτώσεις σε αυτά μελλοντικά - εν ολίγοις, να μην ξαναφυτρώσουν ποτέ τριχούλες. Το σίγουρο είναι ότι η Iris έλαμψε, ενώ υποστήριξε τη συγκεκριμένη τάση στο φουλ.

IRIS LAW

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ