Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η αγαπημένη της μάσκαρα για μακριές, πλούσιες βλεφαρίδες

Η μάσκαρα για όγκο, μήκος αλλά και ενδυνάμωση στις βλεφαρίδες που είναι και η αγαπημένη της Zendaya.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Αν αναρωτιέσαι συχνά ποιο είναι το μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου για το χαρακτηριστικό, σαγηνευτικό βλέμμα της, η απάντηση βρίσκεται, μεταξύ άλλων, στις μακριές, πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες της. Και πιο συγκεκριμένα, στη μάσκαρα για μακριές βλεφαρίδες που χρησιμοποιεί ανελλιπώς και είναι η αγαπημένη της.

Η δημοφιλής ηθοποιός κλέβει πάντα την παράσταση με τα υπέροχα εκφραστικά μάτια της, που τονίζει με τις κατάλληλες αποχρώσεις σκιών που αναδεικνύουν ακόμα καλύτερα το καστανό χρώμα τους.

Όμως, τη διαφορά πάντα στο μακιγιάζ την κάνει η κατάλληλη μάσκαρα, που μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ ματιών, διαχωρίζοντας τις βλεφαρίδες και χαρίζοντας τον απαραίτητο όγκο και μήκος που όλες ζητάμε.

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που κολακεύει τέλεια τα καστανά μάτια

Ποια είναι η all-time classic αγαπημένη επιλογή της ηθοποιού;

Πρόκειται για την Hypnose Drama mascara της Lancôme, που η ίδια δεν αποχωρίζεται ποτέ και για κανέναν λόγο. Εκτός αν πρόκειται για τη Le 8 Hypnose της ίδιας εταιρείας, τη νέα, καινοτόμο μάσκαρα της σειράς που χαρίζει όλα τα οφέλη της Hypnose Drama μαζί με ένα ακόμα: την ενδυνάμωση και πλήρη περιποίηση των βλεφαρίδων.

Loading...

Μια πλήρως ανανεωμένη σύνθεση με 91% μαύρο balm περιποίησης και 0% κερί, δημιούργησε την πρώτη mascara - serum για όγκο. πιο απαλές, ανάλαφρες και δυνατές βλεφαρίδες με περισσότερο όγκο και μήκος, που δεν σπάνε και δεν είναι "ξερές", άκαμπτες.

Το καλύτερο; Χάρη στην κατάργηση του κεριού, η ανανεωμένη σύνθεση αφαιρείται εύκολα ακόμα και με νερό, χωρίς να αφήνει ίχνη κάτω από τα μάτια. Κάτι εξαιρετικά χρήσιμο, αφού όπως έχουμε ξαναπεί, το έντονο τρίψιμο με το βαμβάκι ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες και την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Έτσι, το ντεμακιγιάζ μόλις έγινε ακόμα πιο εύκολο και ευχάριστο, με λιγότερες πιθανότητες για τις βλεφαρίδες να πέσουν κατά το τρίψιμο.

5 συνήθειες που προκαλούν φθορά στις βλεφαρίδες σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ