Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Με το πιο κομψό (και πολύ κολακευτικό) μανικιούρ στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αυτό το μανικιούρ επιλέγουν και οι πιο διάσημες fashionistas.

Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να διανύει κιόλας τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, φροντίζει ωστόσο να είναι άψογη από την κορυφή μέχρι τα νύχια (κυριολεκτικά). Η mom-to-be, που θέλει να έχει περιποιημένα άκρα πάντοτε, μάς έδειξε το μανικιούρ της και εμείς - φυσικά - ενθουσιαστήκαμε.

Πιο αναλυτικά, η εγκυμονούσα υιοθέτησε μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν στα νύχια, που δεν είναι άλλη από το σούπερ σικ, μπεζ μανικιούρ.

Μπορώ να βάψω άφοβα τα νύχια μου στην εγκυμοσύνη;

Some more info

Το απαλό, διακριτικό χρώμα στο μανικιούρ, που έρχεται συνήθως σε παστέλ ροζ αποχρώσεις, έκανε και συνεχίζει να κάνει τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας ακόμα και τις πιο δύσπιστες. Παρότι αρκετά κλασικό και διαχρονικό, το ροζ επέστρεψε δριμύτερο πριν λίγους μήνες, με το milk-bath mani, τα pearly baby pink nails ή το russian manicure να επικρατούν στα nail trends και να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Δεν είναι να απορείς εξάλλου, αφού αυτές ακριβώς οι soft αποχρώσεις χαρίζουν ένα κομψό αποτέλεσμα στα νύχια, λεπταίνουν τα άκρα και πηγαίνουν σχεδόν με όλα.

Beige is back

Όσο για τα μπεζ νύχια που βλέπουμε εξίσου παντού, πρόκειται για μια παραλλαγή των παραπάνω που θεωρείται ακόμα πιο ουδέτερη - πλην όμως το ίδιο, ή και περισσότερο κομψή. Μια απόχρωση που δείχνει πολύ αριστοκρατική, ταιριάζει με όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και τα ρούχα και δείχνει άψογη σε μαυρισμένο δέρμα. Δεν απορούμε γιατί οι διασημότερες και πιο κομψές γυναίκες προτιμούν πλέον το μπεζ ακόμα και από τα ρομαντικά παστέλ, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ αλλά και τα κάθε είδους nail art. Μπορεί να είναι κλασικό, όμως καταφέρνει να είναι και μοντέρνο με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Trending now | Το μπεζ χρώμα στα νύχια είναι το κομψότερο όλων

Δες το αποτέλεσμα:

Μαίρη Συνατσάκη | Με το πιο κομψό (και πολύ κολακευτικό) μανικιούρ στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Hailey Bieber | Αποκάλυψε ένα life-changing tip για τα νύχια που θα κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ