Follow us

Σοφία Χατζηπαντελή | Το αγαπημένο της κραγιόν για σούπερ σαρκώδη χείλη - είναι ιδανικό για μελαχρινές και καστανές

Το χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και είναι ό, τι πιο hot αυτή τη σεζόν.

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να διχάζει τη γνώμη του κοινού, συγκεντρώνοντας ποικίλα σχόλια για την εμφάνισή της, και κυρίως για τα φρύδια της, αυτό που πρέπει ωστόσο να της αναγνωρίσουμε είναι οι ενδελεχείς γνώσεις της όχι μόνο γύρω από τη μόδα αλλά και την ομορφιά.

Μαίρη Βυτίναρος | Το lip combo του εκρηκτικού μοντέλου για ελκυστικά, σαρκώδη χείλη

Με συνεχή την παρουσία της σε fashion shows μεγάλων σχεδιαστών του εξωτερικού αλλά και δική της, προσωπική ενασχόληση με ό,τι έχει να κάνει με την ιστορία της μόδας και της ομορφιάς, η Σοφία Χατζηπαντελή άνετα μπορεί να θεωρηθεί expert στον χώρο. Οι εμφανίσεις της εξάλλου το "φωνάζουν" από μακριά, ενώ το πάντα προσεγμένο μακιγιάζ της έρχεται σε πλήρη αρμονία με τα, πολλές φορές εξεζητημένα, looks της.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα σχόλια πέφτουν βροχή κάτω από κάθε δημοσίευσή της στο Instagram σχετική με μακιγιάζ, με τις fans της να αδημονούν για όλες τις λεπτομέρειες του look της. Τελευταία, η πρώην κριτής του GNTM 5 φαίνεται να προτιμά τα κατακόκκινα, φλογερά κραγιόν για τα χείλη της, συνδυαστικά με έντονο overlining ώστε να φαίνονται ακόμα πιο μεγάλα και σαρκώδη, με πολύ καθορισμένο το σχήμα τους.

"Πώς θα δείχνουν μεγαλύτερα τα μάτια μου;" | Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει το καλύτερο makeup tip

Και μιας και διανύουμε τη σεζόν που τα κραγιόν επικρατούν στο μακιγιάζ μας (τόσο επειδή το "σηκώνει" η εποχή όσο και και γιατί έχουμε αποχαιρετήσει σχεδόν οριστικά τις μάσκες από τις ζωές μας), η πρότασή της για τη συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν φαντάζει ιδανική και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

Τip: Επίλεξε τον τόνο του κραγιόν σου ανάλογα με τον υποτόνο της επιδερμίδας σου αλλά και το χρώμα των μαλλιών / ματιών σου. Το βαθύ κόκκινο κραγιόν της Σοφίας ταιριάζει ιδανικά σε κοπέλες με σκουρόχρωμα μαλλιά και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, αλλά αν είσαι πιο μελαμψή μπορείς να δοκιμάσεις και το πιο ανοιχτό κόκκινο, που θα κάνει ενδιαφέρουσα αντίθεση με το πρόσωπό σου.

Note: Η Σοφία Χατζηπαντελή επιλέγει έντονο overlining με μολύβι χειλιών στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν ώστε να μην κάνει διαφορά στα χείλη, αλλά και για να φαίνεται το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, και όχι "ζωγραφισμένο". Επιπλέον, της αρέσει να το συνδυάζει με έντονα βαμμένα μάτια καθώς και τα signature φρύδια της, μην ακολουθώντας το κλισέ που θέλει άβαφα μάτια όταν δίνουμε ένταση στα χείλη. Τέλος, φροντίζει η επιδερμίδα της να είναι απόλυτα καθαρή και αλαβάστρινη, καθώς το κόκκινο κραγιόν δείχνει ακόμα καλύτερο σε μια λεία, με ομοιόμορφο τόνο και όψη, επιδερμίδα.

Hailey Bieber | 5 σκούρα κραγιόν για να αντιγράψεις τα "vampy lips" του μοντέλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ