Follow us

Αυτό είναι το old-school αξεσουάρ μαλλιών που λατρεύει και η Jennifer Aniston

Τα πιο girly hair accessories που αγαπούσαμε μικρές, έχουν την έγκριση της λαμπερής star.

Jennifer Aniston Splash News / Ideal Image

Ανάμεσα στις μεγάλες αποκαλύψεις που έκανε πριν λίγες ώρες η Jennifer Aniston σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της, τη μητρότητα, το πέρασμα του χρόνου αλλά και την ολοκληρωμένη ευτυχία που νιώθει πλέον στα 53 της, η ίδια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για... μαλλιά και ομορφιά.

Πιο αναλυτικά, η γοητευτική ηθοποιός σχολίασε τα πιο viral trends του TikTok, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε σε διεθνή τίτλο. Φυσικά κι έγινε viral και το δικό της βίντεο, στο οποίο σχολιάζει με χιούμορ 10 viral trends που έχουν έρθει στο προσκήνιο και αγαπηθεί από τη Gen Z, και δηλώνει ποιο από αυτά θα υιοθετούσε και η ίδια και ποια θα απέρριπτε.

Street style approved | Η στέκα είναι το πιο κομψό αξεσουάρ μαλλιών που μπορείς να φορέσεις τώρα

Ένα από τα hair trends που έπεσαν στο ραντάρ της ηθοποιού ήταν και τα butterfly clips, το 90s αξεσουάρ μαλλιών που βλέπουμε να "παίζει" παντού στα social media.

Σίγουρα θα τα θυμάσαι: πρόκειται για τα κοκαλάκια-πεταλούδες που φορούσαμε συνέχεια όταν ήμασταν μικρότερες. Ένα αξεσουάρ που ήταν η μεγάλη τάση της δεκαετίας του '90 για ευνόητους λόγους: έδινε ένα girly touch στα μαλλιά αλλά και στο γενικότερο look. Εντωμεταξύ ήταν το it hair accessory όχι μόνο των νεαρότερων κοριτσιών αλλά και γυναικών όλων των ηλικιών.

Hailey Bieber | Η ενυδατική κρέμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ

Ε λοιπόν, αυτά τα πολυαγαπημένα κοκαλάκια της παιδικής μας ηλικίας έχουν κάνει δυναμικό comeback πλέον και έχουν κερδίσει τις πιο διάσημες influencers. Είναι χαριτωμένα, θηλυκά, πρακτικά και στολίζουν τα μαλλιά αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο απλό χτένισμα. Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και σκέτα, σε μια bad hair day που νιώθεις ότι τα μαλλιά σου δεν είναι στα καλύτερά τους.

Κυκλοφορούν σε μορφή μικρών κλιπς, κλάμερ ή σαν τσιμπιδάκια και μπορείς να κάνεις πολλά χτενίσματα με αυτά - από twin braids μέχρι half-ups, ακόμα και κότσους.

Μάλιστα, η Jennifer Aniston αστειεύτηκε λέγοντας ότι τα έκανε τότε (πίσω στα 90s), τα κάνει ακόμα και τώρα που είναι 53, όπως και πολλά άλλα 90s trends, ακριβώς επειδή έζησε τη χρυσή εκείνη δεκαετία και την αναπολεί έντονα.

Δες το απολαυστικό της βίντεο:

Αλλά και το original TikTok βίντεο που σχολιάζει:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ