Follow us

Τα 3 πιο αγαπημένα makeup brands των Γαλλίδων που έχουν την έγκριση όλων των beauty editors

Αλλά και τα προϊόντα στα οποία "ορκίζονται" για το ανεπιτήδευτο μακιγιάζ τους.

Mara Lafontan Instagram

Όταν μιλάμε για φυσικό, ανεπιτήδευτο στιλ και beauty look, είναι φυσικό να έρχονται στο μυαλό όλων μας οι Γαλλίδες, που θεωρούνται experts στο είδος. Φυσικά όμορφες και με ένα "Je ne sais quoi" στιλ που μαγνητίζει τους πάντες, δείχνουν πάντα ξεκούραστες με μια αξιοζήλευτη ηρεμία στο πρόσωπο που μάλλον είναι υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, για όλη την κομψότητα που εκπέμπουν.

'Οσον αφορά πιο συγκεκριμένα στο μακιγιάζ τους, οι ίδιες κάνουν σαν να μη γνωρίζουν τι σημαίνουν τα "contouring", "bold smokey eyes", και άλλα makeup trends που εξασφαλίζουν έντονο μακιγιάζ, με πολλές στρώσεις προϊόντων. Απεναντίας, έχουν μείνει πιστές όλα αυτά τα χρόνια στο ολόδικό τους στιλ, που θέλει λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, glossy, δροσερά χείλη και ροδαλά μήλα, όλο υγεία.

Αυτή, όλως τυχαίως, είναι και η νέα μόδα στο μακιγιάζ, που πλέον θέλει το πρόσωπό μας να είναι όσο το δυνατόν πιο "γυμνό" από προϊόντα, ώστε να αναδεικνύεται η φυσική μας ομορφιά και λάμψη. Ποια είναι όμως τα 3 πιο αγαπημένα τους brands και προϊόντα μακιγιάζ στα οποία "ορκίζονται" και δεν αλλάζουν με τίποτα;

Όπως ίσως θα φαντάζεσαι, πρόκειται για γαλλικές μάρκες τόσο ποιοτικές, που φυσικά έχουν την έγκριση όλων των beauty experts παγκοσμίως. Κι αν πρέπει να εμπιστευτούμε την κρίση κάποιων (εκτός των ειδικών), θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι, όποιο brand λατρεύουν οι Γαλλίδες, είναι σίγουρα άξιο της προσοχής όλων μας. Η κοσμητολογία εξάλλου έχει τις ρίζες της (και) στη Γαλλία, με τις διασημότερες και πιο ποιοτικές εταιρείες ομορφιάς να έχουν την έδρα τους στο Παρίσι και τις (τυχερές) Γαλλίδες να έχουν πρώτες πρόσβαση στα πιο διάσημα καλλυντικά.

Οι 5 καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες που χρησιμοποιούν εντατικά οι Γαλλίδες μετά τα 40

Τα 3 makeup brands στα οποία "ορκίζονται" οι Γαλλίδες:

#1. Laura Mercier για κρεμώδη ρουζ

Αν θες μια όψη υγείας στα μάγουλα, που θα δώσει χρώμα σε όλο το πρόσωπο και θα σε κάνει να δείχνεις φρέσκια ακόμα και τις ημέρες που έχεις κοιμηθεί ελάχιστα, τα ρουζ, και ιδίως τα κρεμώδη, είναι για σένα. Δεν είναι μόνο το χρώμα υγείας που χαρίζουν στην επιδερμίδα, αλλά και μια όμορφη, διακριτική λάμψη που έχει διάρκεια και κολακεύει όλες τις ηλικίες. Φυσικά, αγαπημένο τους ρουζ είναι τα Tinted Moisturizer Blushes της Laura Mercier.

#2. Dior για σαγηνευτικά, ενυδατικά κραγιόν και balms

Tο κραγιόν είναι αναπόσπαστο προϊόν μακιγιάζ όλων των γυναικών και ιδίως των Γαλλίδων, που αν πρέπει να βαφτούν "έντονα", επιλέγουν μόνο ένα κραγιόν για το μακιγιάζ τους, κατά προτίμηση σε κόκκινο χρώμα. Αν είναι και ενυδατικό, ακόμα καλύτερα. Ο οίκος Dior έχει τις πιο πολυτελείς επιλογές σε κραγιόν και balms, τις οποίες εμπιστεύονται απόλυτα οι Γαλλίδες.

5 διαχρονικά beauty tips για να δείχνεις πάντα νέα

#3. Sisley Paris για foundations και πούδρες που χαρίζουν ομοιόμορφη, φυσική κάλυψη

Η καθαρή επιδερμίδα που δείχνει ομοιόμορφη και απόλυτα φυσική είναι η Νο. 1 προτεραιότητα των Γαλλίδων. Γι' αυτό και επιλέγουν μόνο πολύ ποιοτικά foundations και πούδρες που παρέχουν και skincare οφέλη, με την έννοια του ότι ενυδατώνουν και περιποιούνται απαλά την επιδερμίδα τους, παρέχοντας ταυτόχρονα μια απαλή κάλυψη που δεν δείχνει σαν μάσκα. Η Sisley Paris ειδικεύεται ακριβώς σε αυτού του είδους τα καλυπτικά προϊόντα, με τις πολυτελείς blurring πούδρες και τα ενυδατικά foundations να κερδίζουν φανατικά όχι μόνο τις Γαλλίδες αλλά και τις beauty experts παγκοσμίως.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ