Follow us

Μακιγιάζ για καστανά μάτια | Το πολύ απλό hack που θα χαρίσει άφθονη λάμψη στο βλέμμα σου

Ακολούθησε το makeup tip της beauty editor για να κάνεις το πιο glamorous μακιγιάζ στο φετινό ρεβεγιόν.

Lily James Instagram

Το μακιγιάζ για καστανά μάτια δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο: με μία μόλις κίνηση και ένα μόνο προϊόν μακιγιάζ μπορείς να αναδείξεις τα μάτια σου και να κάνεις το βλέμμα σου τόσο λαμπερό, που πραγματικά δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις τίποτα άλλο. Και το καλύτερο; Δεν απαιτείται απολύτως κανένα makeup skill, ούτε καν εξάσκηση για να το πετύχεις.

Σου εξάψαμε το ενδιαφέρον; Πραγματικά, είναι εκπληκτικό το πώς μπορεί μια ιριδίζουσα σκιά ή λίγο glitter να κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ σου, όχι μόνο στα μάτια, αλλά και σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Έχεις καστανά μάτια; Δες ποια είναι τα χρώματα σκιών που σου ταιριάζουν άψογα

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις εκείνη τη shimmery σκιά που σου αρέσει και να την εφαρμόσεις μόνη της στο κινητό βλέφαρο, με ή χωρίς eye liner, και με άφθονη μάσκαρα. Ένα άλλο εύκολο tip είναι να εφαρμόσεις λευκή ή ασημί ιριδίζουσα σκιά πάνω από τη σκιά που έχεις ήδη περάσει τα μάτια σου (πχ πάνω από την καφέ ή δαμασκηνί eye shadow που κολακεύει τόσο πολύ τα καστανά μάτια).

Xmas glam | Η Βίκυ Καγιά με το sexy χτένισμα που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στις γιορτές

Tip: Αν δεν έχεις σκιά με glitter, μια εξίσου ωραία εναλλακτική είναι να απλώσεις λίγο highlighter στα βλέφαρα, που λειτουργεί περίπου όπως μια glitter σκια.

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε τη σκιά που τονίζει υπέροχα τα καστανά μάτια και τη λευκή επιδερμίδα

Εξυπακούεται ότι το shimmer είναι καλοδεχούμενο σε όλο το πρόσωπο, ιδίως στα ζυγωματικά και στη ράχη της μύτης, αφού προσδίδει μια απεριόριστη λάμψη αλλά και μια δόση υγείας στην επιδερμίδα. Με λίγα λόγια, είναι το go-to προϊόν σου για το μακιγιάζ των φετινών γιορτών.

Δες και το παρακάτω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ