Follow us

Zara Beauty | 5 festive (και πολύ οικονομικά) δώρα ομορφιάς από τη Zara που θα ενθουσιάσουν τις φίλες σου

5 best value for money καλλυντικά της Zara Beauty που δεν κοστίζουν πάνω από 10 ευρώ.

model Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός: στη Zara δεν βρίσκεις πλέον μόνο ρούχα, παπούτσια και κάθε λογής αξεσουάρ, αλλά και καλλυντικά και αρώματα, χάρη στο λανσάρισμα της σειράς Zara Beauty που πριν ένα περίπου χρόνο συνεπήρε όλες τις beauty addicts παγκοσμίως.

Ο ισπανικός κολοσσός φαίνεται να έχει κατακτήσει και τη βιομηχανία της ομορφιάς εκτός από αυτή της (γρήγορης) μόδας, αφού πλέον στη Zara θα βρεις οικολογικά καλλυντικά με μοναδικές φόρμουλες, υψηλής ποιότητας συστατικά αλλά και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, προσιτή σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως του budget που διαθέτουν.

3 hairstyling tips από τον κομμωτή της JLo που "αφαιρούν" χρόνια από το πρόσωπο

Αν είσαι κι εσύ μια Zara lover, σίγουρα θα έχεις ήδη τσεκάρει "τι παίζει" στο site από καλλυντικά και θα έχεις ήδη επιλέξει και δοκιμάσει τα αγαπημένα σου beauty items. Όπως επίσης θα έχεις ήδη διαπιστώσει πόσο ωραίες επιλογές για (οικονομικά) δώρα μπορείς να βρεις στη σειρά καλλυντικών που έχει κατακτήσει όλες τις beauty experts παγκοσμίως.

Στη Zara θα βρεις τα πιο κρεμώδη και ενυδατικά κραγιόν, τα πιο funky βερνίκια καθώς και μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων σε ρουζ και σκιές με διάφορες υφές για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Εμείς λατρέψαμε ιδιαίτερα τις shimmery σκιές με χρυσόσκονη, που θα κάνουν τα eye makeup looks των γιορτών ακόμη πιο ενδιαφέροντα.

Οι άντρες του TikTok μίλησαν | Ποια είναι τα top 5 αρώματα που βρίσκουν ελκυστικά στις γυναίκες;

Δες παρακάτω τα 5 beauty items που ξεχωρίσαμε και αποτελούν τέλεια ιδέα για δώρο:

Κρεμώδης σκιά ματιών, Magic Glaze, ÉCLIPSE ROSÉE - 171, 8,95 €

Κρεμώδης σκιά ματιών, Magic Glaze, ÉCLIPSE ROSÉE - 171, 8,95 €

Σκιά ματιών σε υφή μους που επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή χωρίς πινέλο για διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα. Θα τη βρεις εδώ.

Tinted Balm, Hot 646, 10,95 €

Tinted Balm, Hot 646, 10,95 €

Αυτό το απαλό και ελαφρύ βάλσαμο χειλιών χαρίζει έξτρα φωτεινότητα. Η ενυδατική του φόρμουλα απαλύνει τα χείλη αφήνοντας ένα έντονο φινίρισμα. Θα το βρεις εδώ.

Star Flakes με glitter, 8,95 €

Star Flakes με glitter, 8,95 €

Πολύ ελαφριά σύνθεση σε τζελ με ολογραφικό glitter. Αυτή η σύνθεση επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του glitter στα μάτια, αφού προσκολλάται χωρίς να αφήνει υπολείμματα και επιτυγχάνει φινίρισμα που διαρκεί. Θα τη βρεις εδώ.

Υγρή σκιά ματιών, Quartz Veil Liquid Eyeshadow, 10,95 €

Υγρή σκιά ματιών, Quartz Veil Liquid Eyeshadow, 10,95 €

Η εξαιρετικά ελαφριά σύνθεσή του γλιστράει ομοιόμορφα, επιτυγχάνοντας υψηλής αντοχής φινίρισμα. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε νερό, προσφέρει ένα κρύο αποτέλεσμα για μια ευχάριστη και αισθητηριακή εφαρμογή. Θα τη βρεις εδώ.

Micro Edit stickers, 6,95 €

Micro Edit stickers, 6,95 €

Αυτοκόλλητα κόσμημα για πρόσωπο και σώμα σε μικρό σχήμα. Αυτό το pack περιέχει μια επιλογή από stickers αποκλειστικά σε μικρό μέγεθος σε 3 αποχρώσεις για αμέτρητα look που θα συμπληρώσουν το μακιγιάζ σου. Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ