Το αντιγηραντικό σέρουμ με υαλουρονικό οξύ που λατρεύουν οι Γαλλίδες θα το βρεις και στα ελληνικά φαρμακεία

Ο θαυματουργός ορός με υαλουρονικό οξύ που μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες είναι ανάρπαστος σε όλο τον κόσμο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο γίνεται τόσος χαμός για τα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για ορούς που έχουν τη μεγαλύτερη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις skincare addicts. Μάλιστα, υπάρχει ένα σέρουμ που αγαπούν ιδιαίτερα οι Γαλλίδες και γίνεται συνεχώς ανάρπαστο παγκοσμίως - και για να το λατρεύουν τόσο πολύ οι πιο κομψές γυναίκες της υφηλίου, που διακρίνονται για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Οι 5 καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες που χρησιμοποιούν εντατικά οι Γαλλίδες μετά τα 40

Πρόκειται για το Super Serum [10] της Nuxe, ένα συμπύκνωμα με αντιγηραντική δράση που χάρη στο φυσικό υαλουρονικό οξύ που περιέχει, διεγείρει τους μηχανισμούς νεότητας της επιδερμίδας για να επαναφέρει τη λάμψη και την ελαστικότητα στο πρόσωπο. Η ισχυρή δράση και αποτελεσματικότητά του βασίζεται επίσης στα χιλιάδες μικροσφαιρίδια βοτανικών ελαίων που περιέχονται στη σύνθεσή του και που λιώνουν στην επιδερμίδα, κάνοντάς την ακόμα πιο μεταξένια και λαμπερή. Και δεν είναι μόνο αυτό: η απαλή και φρέσκια αίσθηση της τζελ υφής του χαρίζει μια ανάλαφρη αίσθηση που σε κάνει να θες να το φοράς συνέχεια.

20, 30, 40+ | Οι καλύτερες κρέμες ματιών για κάθε ηλικία

Και γιατί τρελαίνονται τόσο πολύ οι Γαλλίδες με αυτό το σέρουμ; Γιατί από την πρώτη κιόλας χρήση διαπιστώνουν τα αποτελέσματά του στο πρόσωπό τους. Λιγότερες λεπτές γραμμές και ρυτίδες, βελτίωση της όψης των κηλίδων, μεγαλύτερη λάμψη. Είναι γνωστά άλλωστε τα οφέλη του υαλουρονικού οξέως στην επιδερμίδα - διάβασε περισσότερα σχετικά με αυτό, εδώ.

Skin Cycling | Η τάση που έχει ξεσηκώσει τον κόσμο του TikTok και υπόσχεται πιο λαμπερό δέρμα

Τέλος, να σε ενημερώσουμε ότι το συγκεριμένο σέρουμ μπορείς να το βρεις στο κοντινότερο φαρμακείο της γειτονιάς σου ενώ είναι κατάλληλο για χρήση από όλες τις ηλικίες.

Δες εδώ 5 ακόμη επιλογές σε ορούς με υαλουρονικό οξύ.