Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε το old-school αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράει κάθε fashionista το '23

Ετοιμάσου να το βλέπεις παντού τις επόμενες σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν για κάτι διακρίνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (εκτός από την ομορφιά της), είναι και το ωραίο γούστο στα ρούχα που διαθέτει, αφού υιοθετεί πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας ενσωματώνοντάς της στο δικό της, μοναδικό στιλ.

Party glam | 5 διάσημες Ελληνίδες μας δίνουν έμπνευση για τα χτενίσματα του ρεβεγιόν

Όπως έκανε και πρόσφατα, αφού φόρεσε το πιο cult αξεσουάρ μαλλιών που έχει επανέλθει στο προσκήνιο τελευταία, και δεν είναι άλλο από τις φαρδιές κορδέλες της δεκαετίας του '90. Πρόκειται για τις γνωστές oversized κορδέλες (αυτές που ήταν πολύ μόδα τη δεκαετία του '90), οι οποίες καλύπτουν μεγάλο μέρος του κεφαλιού, αποτρέποντας το φριζάρισμα και προστατεύοντας με κάποιον τρόπο τα μαλλιά, όπως ακριβώς θα έκανε ένα καπέλο ή ένας σκούφος. Παράλληλα, είναι ό, τι πιο stylish μπορείς να φορέσεις τη δεδομένη περίοδο - δεν φοριέται τυχαία από τις περισσότερες influencers και fashionistas παγκοσμίως.

3 κορυφαία χτενίσματα που οι άντρες θα βρίσκουν πάντα hot πάνω μας

Λέγονται αλλιώς και yoga headbands, αφού ήταν το go-to αξεσουάρ όσων έκαναν γιόγκα ή γυμναστική, και ταίριαζαν υπέροχα με κολάν, φούτερ και αθλητικά ή casual ρούχα.

Εμάς μας αρέσουν πολύ γιατί φοριούνται το ίδιο εύκολα τόσο στη γυμναστική όσο και στην έξοδο για ποτό, δείχνοντας το ίδιο stylish, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα μαλλιά από το κρύο και το φριζάρισμα, κάνοντάς τα να δείχνουν περιποιημένα. Για να μην αναφέρουμε πόσο χρήσιμες είναι στις bad hair days σου.

5 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην έξοδο για ποτό - και να δείχνεις το ίδιο stylish

H 90s yoga headband:

Και η κορδέλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: