Τόνια Σωτηροπούλου | Έκανε το πιο σέξι, γιορτινό μακιγιάζ για μελαχρινές

Άντλησε έμπνευση από την ηθοποιό για το μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μαλλιά, μακιγιάζ, μαλλιά... Πολλές είναι οι γυναίκες που "τρέχουν" τελευταία στιγμή για να δουν πώς θα κάνουν την πιο λαμπερή εμφάνιση στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, και όχι μόνο. Αν έχεις ήδη πάει κομμωτήριο και έχεις καταλήξει στο festive mani που θα υιοθετήσεις, τι μένει; Το μακιγιάζ φυσικά, που μπορεί να είναι όσο αστραφτερό θες τις γιορτές.

Xmas glam | Η Βίκυ Καγιά με το sexy χτένισμα που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στις γιορτές

Γιατί τώρα μπορείς να βάλεις το glitter και τα στρας που πάντα ήθελες αλλά δίσταζες. Ή μπορείς να φορέσεις το κατακόκκινο κραγιόν που απέφευγες σε άλλες περιστάσεις, μπορεί ακόμα να μην θες τίποτα γιορτινό και να προτιμάς τις κλασικές κι αγαπημένες nude αποχρώσεις.

Αν πάλι δεν μπορείς να καταλήξεις, σού έχουμε ιδέα: το μακιγιάζ της Τόνιας Σωτηροπούλου που είναι όσο λαμπερό πρέπει για τη γιορτινή περίοδο, χωρίς ωστόσο να "φωνάζει". Όπως κάνει πάντα η ηθοποιός, κατάφερε να βρει την χρυσή τομή ανάμεσα στο απαστράπτον "χριστουγεννιάτικο" μακιγιάζ και στο πιο διακριτικό και κομψό, που μάλιστα κολακεύει κάθε μελαχρινή κοπέλα.

Party glam | 5 διάσημες Ελληνίδες μας δίνουν έμπνευση για τα χτενίσματα του ρεβεγιόν

Πιο συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου προτίμησε να δώσει έμφαση στα μάτια και στο βλέμμα, με τη καφέ-ροζ σκιά με μωβ υποτόνους που έχουμε δει να ξαναφοράει πολύ συχνά στο παρελθόν. Παράλληλα, τόνισε τα ζυγωματικά της με έντονες λάμψεις, χρησιμοποιώντας γενναίες δόσεις highlighter. Τέλος, και όσον αφορά στα χείλη, κινήθηκε σε παρόμοιους τόνους με αυτούς στα μάτια της, αφού το μπεζ-σομόν κραγιόν ταίριαξε υπέροχα με τη σκιά της.

Δες το look της:

Αν πάλι είσαι fan του κόκκινου κραγιόν, η ηθοποιός έρχεται με άλλη μια γιορτινή πρόταση. Ταίριαξε το κατακόκκινο, φλογερό κραγιόν της με διακριτικό μαύρο μολύβι ματιών στο περίγραμμα, απαλή καφέ σκιά και έντονες λάμψεις στα ζυγωματικά, ένα look που δεν θα απογοητεύσει ποτέ καμία (μελαχρινή) γυναίκα.

Δες το 2ο makeup look της: