Follow us

Grammys 2023 | 3 beauty trends που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Οι Beyoncé, JLo και Taylor Swift υιοθέτησαν εκείνες τις τάσεις σε μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια που πρόκειται να μας απασχολήσουν περισσότερο την άνοιξη.

Taylor Swift Splash News / Ideal Image

Άλλη μια τελετή απονομής βραβείων που μάς έδωσε άφθονο inspo για τα ανοιξιάτικα beauty looks μας. Ο λόγος για την 65η απονομή των μουσικών βραβείων Grammy που έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες, και απέσπασε για λίγο την προσοχή μας από τη δική μας επικαιρότητα και το σκηνικό της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα".

Χαζεύοντας τις stars και τις αμέτρητες παρουσίες που είδαμε να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, καταλήξαμε ότι τρία είναι τα beauty trends που πρόκειται να μας απασχολήσουν φέτος την άνοιξη αναφορικά με τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το μανικιούρ μας.

3 απλές συνήθειες που βοηθούν τις Σκανδιναβές να έχουν λαμπερή επιδερμίδα "σαν μωρού"

#1. Μαλλιά από... άλλη εποχή

Δεν ήταν λίγες οι διάσημες που εμφανίστηκαν με χτενίσματα που θύμιζαν έντονα παλαιότερες δεκαετίες έως και... τον Μεσαίωνα. Η Beyoncé υιοθέτησε ένα ολότελα αναγεννησιακό στιλ χάρη στα Botticelli waves, το στιλ μαλλιών που είναι εμπνευσμένο από τους πίνακες του Ιταλού Αναγεννησιακού ζωγράφου, Sandro Botticelli. Πολύ μακριά, μ' έναν χαρακτηριστικό, ανάλαφρο κυματισμό και ένα wet, messy στιλ, η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look με natural makeup, γεμάτο λάμψη. Όπως και η Bebe Rexha, που με τη σειρά της προτίμησε το πιο 70s χτένισμα που υπάρχει και δεν είναι άλλο από τις μπούκλες αλά Farrah Fawcett, με άφθονο όγκο και κίνηση που ζηλέψαμε απόλυτα.

#2. Μπλε σκιές στα μάτια

Η Taylor Swift έμελλε να είναι εκείνη που "έφερε" στην επικαιρότητα το μπλε eyeliner, που όπως και να το κάνουμε ήταν λίγο ξεχασμένο τα τελευταία χρόνια. Η νεαρή σταρ ωστόσο, με τη φρεσκάδα και το σύγχρονο στιλ που τη χαρακτηρίζουν, κατάφερε να το κάνει να δείχνει πολύ μοντέρνο - χώρια που ταίριαζε ιδανικά με τα γαλάζια μάτια της. Η royal blue λεπτή γραμμή eye liner σχεδιάστηκε πάνω από την ιριδίζουσα ασημί σκιά της, με το look να ολοκληρώνει ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη.

"I'm cold" makeup look | Η τάση μακιγιάζ που έχει γίνει viral χαρίζει ακαταμάχητη λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο

#3. Lip gloss nails

Η JLo ήταν αυτή που λάνσαρε στο κόκκινο χαλί την πιο trendy τάση της σεζόν στο μανικιούρ: τα λαμπερά lip gloss nails, με άφθονη λάμψη και γυαλάδα, που είναι τόση, ώστε να παρομοιάζονται με τα glossy lips (ή "glass lips"), το εφέ δηλαδή που δημιουργείται σε αυτά αφού εφαρμόσεις το lip gloss σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ