Follow us

Baby soft skin | 5 ενυδατικές κρέμες σώματος για επιδερμίδα απαλή "σαν μωρού" στο κρύο

Οι "πλούσιες" κρέμες σώματος με τέλειο άρωμα που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς όλη μέρα.

Gigi Hadid Splash News / Ideal Image

Το πιθανότερο είναι ότι τα χιόνια και το πολικό κρύο των τελευταίων ημερών σε έχουν ταλαιπωρήσει από... την κορυφή έως τα νύχια. Κι αυτό γιατί η πτώση της θερμοκρασίας δεν επηρεάζει μόνο τα μαλλιά ή την επιδερμίδα του προσώπου και των χειλιών αλλά και του σώματός μας. Μάλιστα, μιας και το τελευταίο είναι πάντα καλυμμένο με πολλά layers ρούχων, οι περισσότερες γυναίκες ξεχνούν ότι χρειάζεται επίσης ενυδάτωση, ιδίως σε τέτοιες συνθήκες που το δριμύ ψύχος αφυδατώνει και δημιουργεί ξηρότητα παντού.

Οι 10 καλύτερες (και πιο οικονομικές) κρέμες προσώπου που θα ενυδατώσουν ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες

Η αλήθεια είναι όμως ότι τις τόσο ψυχρές ημέρες σαν κι αυτές που διανύουμε τα τελευταία 24ωρα, τα επίπεδα της υγρασίας στην επιδερμίδα μας μειώνονται, με αποτέλεσμα αυτή να χρειάζεται έξτρα θρέψη και ενυδάτωση για να παραμείνει απαλή και λεία. Πράγμα που αφορά ολόκληρο το σώμα και όχι μόνο το πρόσωπό μας. Τι μπορείς να κάνεις εσύ; Καλό είναι να το ενυδατώνεις καθημερινά, μετά το ντουζ ή πριν ντυθείς, με τις αγαπημένες σου κρέμες σώματος ή body butters. Προτίμησε ενυδατικά προϊόντα που έχουν πλούσια ή πιο παχύρρευστη σύνθεση έτσι ώστε να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου όλη τη θρέψη που έχει ανάγκη αυτή την περίοδο.

Τα 5 καλύτερα body butters με άρωμα φρεσκάδας δεν κοστίζουν πάνω από 20 ευρώ

Tip: Απόφυγε το καυτό νερό όταν κάνεις μπάνιο γιατί θα πετύχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Το καυτό ή πολύ ζεστό νερό όχι μόνο καίει / ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, αλλά και αφαιρεί όλα τα απαραίτητα λιπίδια που χρειάζεται για να διατηρείται ενυδατωμένη, με αποτέλεσμα να φεύγει η υγρασία και να αφυδατώνεται / ξηραίνει πιο εύκολα.

Αφυδατωμένα, ξηρά χείλη από το κρύο; Με αυτά τα lip balms θα δεις αμέσως διαφορά

Δες παρακάτω 5 "πλούσιες" ενυδατικές κρέμες σώματος με τέλειο άρωμα που θα σου εξασφαλίσουν baby soft skin:

White Tea Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

White Tea Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Γλυκό, ντελικάτο, φρέσκο και αναζωογονητικό. Με νότες από άνθη φρέζιας και περγαμόντου.

The Renewal Body Oil Balm, La Mer

The Renewal Body Oil Balm, La Mer

Πλούσιο, ελαφρώς αρωματικό balm σώματος που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και μεταμορφώνεται σε ένα μεταξωτό λάδι, καθώς δημιουργεί μια υγιή λάμψη και χαρίζει βελούδινη απαλότητα.

Body Milk Orange & Lavender, Messinian Spa

Body Milk Orange & Lavender, Messinian Spa

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, πορτοκάλι και λεβάντα για ενυδάτωση, απαλότητα και αίσθηση χαλάρωσης. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μετάξι, αλόη, προβιταμίνη Β5 και ιδιαίτερο άρωμα φρεσκάδας με νότες πορτοκαλιού.

Bois d'orange Body Lotion, Roger&Gallet

Bois d'orange Body Lotion, Roger&Gallet

Μια βελούδινη κρέμα σώματος με μη λιπαρή υφή που αφήνει λεία την επιδερμίδα. Με νότες από νερολί, μανταρίνι, πορτοκάλι και νεράντζι, αυτή η body lotion έχει μια αναζωογονητική, φρέσκια μυρωδιά εσπεριδοειδών που θυμίζει ανοιξιάτικες βόλτες σε ολάνθιστους κήπους.

Vine Body Butter, Caudalie

Vine Body Butter, Caudalie

Θρεπτικό, επανορθωτικό, καταπραϋντικό γαλάκτωμα σώματος για ξηρές επιδερμίδες Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση με το εξαιρετικά θρεπτικό φυσικό λάδι του σταφυλιού και το shea butter, που λειτουργούν σαν βάλσαμο για την επιδερμίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ