Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της που ανανέωσε την εμφάνισή της

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε μια από τις πιο μοντέρνες κουπ του φετινού χειμώνα.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram @nancyzabetoglou

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τα χαρακτηριστικά ξανθά, μεσαίου μήκους μαλλιά της, όμως αυτό το hair look αποτελεί πλέον παρελθόν. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να υιοθετήσει το πιο στιλάτο κούρεμα του φετινού χειμώνα.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4" διατηρούσε ένα από τα πιο ευέλικτα μήκη στα μαλλιά της: μεσαίου μάκρους, έφταναν λίγο πιο πάνω από το στήθος της και αποτελούσαν τον ιδανικό καμβά για όποιο χτένισμα ήθελε να δοκιμάσει. Παρ' όλα αυτά, το νέο hairstyle σίγουρα την ανανέωσε πλήρως ενώ έδωσε μια "ανάσα" στα μαλλιά της, αφού πλέον το μήκος τους δεν ξεπερνά πολύ το ύψος των ώμων της.

She bangs | 10 Ελληνίδες celebrities που έκοψαν αφέλειες και απέδειξαν ότι είναι ό,τι πιο stylish μπορείς να κάνεις τώρα

Πράγματι, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν δίστασε να κόψει αρκετούς πόντους από τα μακριά της μαλλιά, με το νέο κούρεμα να θυμίζει πολύ αυτά που βλέπουμε στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων. Εν ολίγοις, αποτελεί μια από τις πιο stylish και σύγχρονες κουπ που θα μπορούσε να υιοθετήσει φέτος, ενώ παράλληλα καθάρισε τις άκρες, κάνοντας τα μαλλιά της να ακτινοβολούν υγεία και λάμψη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υιοθέτησε το πιο "έξυπνο" καρέ hair look

Δες το νέο look:

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της που ανανέωσε την εμφάνισή της
Ζαμπέτογλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ