Follow us

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε το πιο φυσικό manicure trend στα νύχια της

Τα naked nails είναι αυτά που κάνουν τώρα όλα τα "it" girls.

Βίκυ Καγιά Instagram

Μια μη αναμενόμενη τάση στα νύχια υιοθέτησε η Βίκυ Καγιά, που είναι ωστόσο αρκετά δημοφιλής τελευταία σε όλες τις fashionistas. Ο λόγος για τα naked nails, τα φυσικά νύχια που δεν έχουν καθόλου χρώμα, ούτε καν διάφανο βερνίκι, και φαίνεται ότι κερδίζει σταδιακά όλο και περισσότερες beauty connoisseurs.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Πιο αναλυτικά, η τάση των naked nails θέλει το μανικιούρ μας εντελώς απλό και φυσικό, χωρίς κανένα απολύτως βερνίκι, ούτε καν κάποιο base coat. Τα νύχια είναι μεν άβαφα, δείχνουν όμως πολύ κομψά καθώς, σύμφωνα με την ίδια τάση, οφείλουν να είναι περιποιημένα, κομμένα σωστά και απαλλαγμένα από πετσάκια και παρωνυχίδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά με τόσο φυσικά νύχια. Η παρουσιάστρια, που είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, επέλεξε να αφήσει άβαφα τα νύχια της την περίοδο των γιορτών πριν λίγους μήνες. Έτσι, δεν δίστασε να φορέσει τις πιο πολυτελείς και glamorous τουαλέτες της, έχοντας το πιο απλό μανικιούρ που έχουμε δει πάνω της.

Αυτή τη φορά, η Βίκυ Καγιά τα υιοθέτησε σε μια πιο καθημερινή της εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας και ταίριαξαν το ίδιο υπέροχα με το chic office look της.

Naked Glitter nails | Το πιο ιδιαίτερο και κομψό μανικιούρ της χρονιάς γίνεται πανεύκολα στο σπίτι

Κάνε swipe left για να δεις το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ