Follow us

Κι όμως | Η Βίκυ Καγιά έκανε το μανικιούρ που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε ένα ασυνήθιστο "festive" mani για τις γιορτές.

Βίκυ Καγιά NDP Photo Agency

Είναι εντυπωσιακή, έξυπνη, πετυχημένη, όμορφη. Είναι και πολύ στιλάτη, υιοθετώντας πάντα πρώτη τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η Βίκυ Καγιά θεωρείται πάντοτε "in" χωρίς αμφιβολία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα χαζέψουμε το Instagram της για να "κλέψουμε" ιδέες για το outfit, τα μαλλιά, το μακιγιάζ μας.

Xmas glam | Η Βίκυ Καγιά με το sexy χτένισμα που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στις γιορτές

Κι ενώ είναι πάντοτε περιποιημένη και προσεγμένη, ακόμα και στις off camera εμφανίσεις της, παρατηρήσαμε ότι υιοθέτησε (εσκεμμένα;) μια τάση στο μανικιούρ που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη.

Πιο αναλυτικά, σε όλες τις πρόσφατες εμφανίσεις της στην τηλεόραση (βλ. τελικό GNTM πριν λίγες μέρες), η παρουσιάστρια ήταν απαστράπτουσα, μόνο που τα νύχια της ήταν... άβαφα - πράγμα που μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις στα Instagram posts της. Για πρώτη φορά είδαμε τα νύχια της να είναι απλά και χωρίς καθόλου χρώμα, πράγμα που η ίδια δεν συνήθιζε στο παρελθόν, αφού το κόκκινο, το μπορντό, το σκούρο καφέ και το μπλε φιγουράριζαν στο μανικιούρ της σταθερά. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ήταν πολύ περιποιημένα και καθαρά, κομμένα στο σχήμα που κολακεύουν τα μακριά της δάχτυλα και δεν έπαυαν να δείχνουν κομψά με όλο το υπόλοιπο look. Είτε το έκανε από άποψη είτε επειδή έκρινε ότι το όλο look της δεν χρειαζόταν έξτρα χρώμα στα νύχια ή απλά δεν ήθελε να τα βάψει, η ίδια έλαμπε ολόκληρη.

Έχεις καρέ μαλλιά; Η Κλέλια Ανδριολάτου προτείνει 3 glam χτενίσματα που θα απογειώσουν την κουπ σου

Αυτό είναι άλλωστε κάτι που λέει συχνά σε όλα τα μοντέλα και η ίδια: ότι δεν χρειάζεται να έχεις πάντοτε χρώμα στα νύχια σου, αρκεί αυτά να είναι περιποιημένα και, πρωτίστως, καθαρά.

Κι ενώ το χρώμα στο μανικιούρ δεν είναι, φυσικά, προαπαιτούμενο για ένα λαμπερό look, θεωρούμε ότι οι xmas αποχρώσεις στο μανικιούρ μας συνοδεύουν τα πιο γιορτινά μας φορέματα με τον καλύτερο τρόπο.

Party glam | 5 διάσημες Ελληνίδες μας δίνουν έμπνευση για τα χτενίσματα του ρεβεγιόν

Δες το look της:

Κι όμως | Η Βίκυ Καγιά έκανε το μανικιούρ που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ