Follow us

Beige nails | To minimal manicure που κάνουν τώρα όλες οι Παριζιάνες

Το μπεζ χρώμα στα νύχια είναι είναι όσο φίνο και κομψό θέλουμε.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Milk-bath mani, pearly baby pink nails ή strawberry milk nails είναι μερικές μόνο από τις ονομασίες μανικιούρ που περιγράφουν τα "it" χρώματα νυχιών που λατρεύουν τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες γυναίκες. Αψηφώντας τα bold χρώματα, οι κομψές fashionistas αλλά και celebrities δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα πιο απαλά παστέλ ή ημιδιάφανα ροζ, ακόμα και στα εντελώς άβαφα νύχια, αφού θεωρούνται παμψηφεί τα πιο κομψά.

Αυτή τη σεζόν ωστόσο οι μπεζ τόνοι φαίνεται να κερδίζουν έδαφος έναντι των pinks & nudes, αφού χάρη στην ουδετερότητά τους αποπνέουν μια απίστευτη φινέτσα που κάνουν κάθε outfit να δείχνει classy. Αν μάλιστα σκεφτείς ότι είναι και η αγαπημένη επιλογή των Γαλλίδων, δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι πράγματι είναι super hot.

Ταλαιπωρημένες φτέρνες | Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Γιατί μας αρέσουν; Γιατί το μπεζ γίνεται "ένα" με το δέρμα, ενώ η τάση των beige nails περιλαμβάνει βασικά οποιοδήποτε χρώμα μοιάζει να "βγαίνει" από την επιδερμίδα μας.

Μια απόχρωση που δείχνει πολύ αριστοκρατική, πηγαίνει με όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και τα ρούχα και δείχνει άψογη σε μαυρισμένο δέρμα. Μπορεί να είναι κλασική, όμως καταφέρνει να είναι και μοντέρνα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Στέκεται μόνο του σε πολύ chic μονοχρωμίες ή με διακριτικά σχέδια και patterns.

H αγαπημένη mascara της Δούκισσας Νομικού χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, με ένα μόνο πέρασμα

Δες μερικά παραδείγματα του beige mani:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ