Follow us

5 hot τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης που θα δοκιμάσουμε φέτος, σύμφωνα με τις πιο διάσημες Ελληνίδες

Βρες εδώ όλο το inspo που χρειαζόσουν για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Είτε ανήκεις στη μερίδα των γυναικών που λατρεύουν να επισκέπτονται κάθε μήνα τον κομμωτή τους είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι ένα καλό κούρεμα κάθε δύο με τρεις μήνες είναι απαραίτητο αν θες τα μαλλιά σου να είναι καθαρά από ψαλίδα και άρα, υγιή.

Ποια γυναίκα άλλωστε δεν θέλει να δείχνει αναζωογονημένη, έχοντας υπέροχα μαλλιά κάθε στιγμή; Ένα φρέσκο κούρεμα ή ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή στα μαλλιά (βλ. αφέλειες) μπορεί να σου εγγυηθούν μια υπέροχη διάθεση - εκτός από μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Φέτος την άνοιξη βλέπουμε ότι τα περισσότερα είδη κουρεμάτων βρίσκονται στις top τάσεις μαλλιών, ενώ όλα τους έχουν μοναδικό γνώμονα να αναδείξουν τη θηλυκότητά σου. Μάλιστα, μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες τα έχουν ήδη υιοθετήσει, κάνοντάς μας να χαζεύουμε τα μαλλιά τους σε κάθε τους δημοσίευση στα social media.

Sexy lips | Τα 5 χρώματα κραγιόν που θα φορέσουμε την άνοιξη, σύμφωνα με 5 διάσημες Ελληνίδες

Δες παρακάτω τις 5 top τάσεις στα κουρέματα, σύμφωνα με τις πιο διάσημες Ελληνίδες:

To Full Fringe της Δούκισσας Νομικού

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Δούκισσα Νομικού έκοψε αφέλειες, κι όμως το hair look της δείχνει εντελώς διαφορετικό και η ίδια πολύ ανανεωμένη. Η παρουσιάστρια υιοθέτησε τις full bangs, τις πυκνές αφέλειες που καλύπτουν όλο το μέτωπο, ξεπερνώντας τα φρύδια και φτάνοντας μέχρι το ύψος των ματιών. Συχνά μάλιστα τις χτενίζει με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι γυριστές και να έχουν άφθονο όγκο. Ο συγκεκριμένος τύπος αφελειών χαρίζει στη Δούκισσα Νομικού ένα 60s, retro vibe που την κάνει να δείχνει, κυριολεκτικά, άλλος άνθρωπος.

Γιατί μας αρέσει; Γιατί ανανέωσε ολοκληρωτικά το hair look της χωρίς να αφαιρέσει καθόλου μήκος από τα μαλλιά της, ενώ παράλληλα δημιουργεί τα πιο girly χτενίσματα αφήνοντας τις αφέλειες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Το Butterfly Cut της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει αποχωριστεί προ πολλού τις signature αφέλειές της και έχει κάνει μια παραλλαγή του δημοφιλούς "butterfly cut": ένα κούρεμα που δίνει τη ψευδαίσθηση του κοντύτερου μήκους αλλά και περισσότερου όγκου στα μαλλιά χωρίς ωστόσο να έχει πράγματι κοπεί (αξιόλογο) μάκρος. Στην ουσία, αυτή την ψευδαίσθηση τη δημιουργούν τα κοντύτερα μήκη στο μπροστινό μέρος που έρχονται σε διάφορα layers και συχνά ξεκινούν από μακριές, πλαϊνές αφέλειες (curtains bangs).

Γιατί μας αρέσει; Γιατί τα κοντύτερα αυτά layers πλαισιώνονται από πιο μακριά έτσι ώστε να μην χαθεί το μήκος. Αυτό ακριβώς το έντονο φιλάρισμα και τα διάφορα μήκη σε όλα τα μαλλιά (μπροστινά και πίσω) είναι που χαρίζουν όγκο και κίνηση ενώ δίνουν ένα πολύ παιχνιδιάρικο και girly vibe στο look.

Το 60s, retro καρέ της Κλέλιας Ανδριολάτου

Από τις πιο όμορφες καρέ κουπ που έχουμε δει τελευταία, το lob της ηθοποιού έχει ένα retro vibe χάρη στα χαριτωμένα curtain bangs αλλά και στο ελαφρύ, bouncy σπάσιμο που έχουν οι άκρες στα μαλλιά της.

Γιατί μας αρέσει; Γιατί δείχνει μοντέρνο και νεανικό, ενώ παράλληλα διατηρεί έναν δικό του χαρακτήρα από μια παλαιότερη εποχή.

3 Ελληνίδες celebrities προτείνουν τα πιο cool και κομψά χτενίσματα για καρέ μαλλιά

Το ανάλαφρο μακρύ καρέ της Βίκυς Καγιά

Το μακρύ καρέ με τη χωρίστρα στη μέση της παρουσιάστριας είναι ό, τι πιο stylish μπορείς να κάνεις τώρα. Μπορεί να δείχνει αυστηρό (ανάλογα το χτένισμα), αλλά μπορεί άνετα να δείξει απόλυτα ανάλαφρο και σέξι με ένα χαλαρό σπάσιμο.

Βίκυ Καγιά | Το νέο, γαλλικό κούρεμά της σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Τα έντονα φιλαριστά με face-framing layers της Βάσιας Κωσταρά

Μοιάζει αρκετά με το butterfly cut που αναφέραμε παραπάνω, όμως το κούρεμα της Βάσιας Κωσταρά ακολουθεί μια λίγο διαφορετική τεχνική ως προς το φιλάρισμα. Πιο συγκεκριμένα, τα layers είναι κομμένα κυρίως στα μπροστινά τμήματα των μαλλιών, ώστε να πλαισιώνουν ομοιόμορφα το πρόσωπο και να χαρίζουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά, ενώ οι μακριές αφέλειες είναι κομμένες έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να χτενιστούν στο αλά "Farrah Fawcett style" μαλλιών.

Η Βάσια Κωσταρά έκανε το ωραιότερο ανοιξιάτικο χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ