Follow us

Αυτά είναι τα lip plumpers που θα κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Τα καλύτερα προϊόντα χειλιών που θα τα κάνουν πράγματι να δείχνουν πιο juicy.

Rosie Huntington Whiteley Splash News / Ideal Image

Δεν είναι μόνο η τεχνική του overlining που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη και ζουμερά. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να πετύχεις ακόμα και με ένα lip gloss, το οποίο μάλιστα θα τα αναδείξει σε χρόνο μηδέν. Ναι, καλά άκουσες, δεν αναφερόμαστε σε κανένα ενέσιμο ή άλλη αισθητική επέμβαση ούτε κάποιο makeup hack: το (σωστό) lip gloss αρκεί για να αποκτήσεις τα χείλη που θες.

Το είδαμε στο red carpet | Η τάση μακιγιάζ που θα κάνει τα χείλη σου να δείξουν πολύ πιο σαρκώδη

Για την ακρίβεια, τα lip plumpers είναι τα προϊόντα χειλιών που χρειάζεσαι εν προκειμένω - και με αυτή την ονομασία πρέπει να τα αναζητήσεις. Μπορεί να είναι σε μορφή gloss, serum, oil ή ακόμα και balm, να έχουν ή να μην έχουν χρώμα, με ή χωρίς shimmery φινίρισμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαρίζουν αυτό το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι περισσότερες γυναίκες, το περιβοήτο plumpy eφέ στα χείλη που κάνει ακόμα και τα πιο λεπτά χείλη να δείχνουν τόσο ζουμερά και σαρκώδη.

Κοινό τους χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι τα συστατικά που περιέχουν, και στα περισσότερα lip plumpers είναι έλαια ή εκχυλίσματα μέντας ή κανέλας - γι' αυτό και σχεδόν πάντα θα νιώσεις μια ελαφριά αίσθηση καύσου κατά την εφαρμογή τους. Πώς δημιουργούν αυτό το εφέ των πιο juicy lips; Η κανέλα και η μέντα ερεθίζουν με κάποιον τρόπο τα χείλη, φέρνοντας στην επιφάνεια το αίμα που τα κοκκινίζει δημιουργώντας μια ερυθρότητα και ένα "τσίμπημα" που τα φουσκώνει ελαφρά. Φυσικά, είναι δερματολογικά ελεγμένα και εντελώς αβλαβή για τον οργανισμό, επομένως δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι θα πάθεις κάτι. Εκτός φυσικά αν αυτό το μικρό "τσίμπημα" στα χείλη σε ενοχλεί ή σε ερεθίσει τόσο πολύ, που δεν αντέχεις με τίποτα αυτή την αίσθηση - και, φυσικά, πρέπει να σταματήσεις άμεσα τη χρήση τους.

Το πιο περιζήτητο χρώμα μαλλιών για το '23 είναι και αυτό που σε κάνει να δείχνεις (πολύ) νεότερη

Δες παρακάτω τα δικά μας αγαπημένα lip plumpers, που εγγυημένα θα κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν πιο ζουμερά:

Rouge Signature Plumping Lip Gloss (402 Soar), L'Oréal Paris

Rouge Signature Plumping Lip Gloss (402 Soar), L'Oréal Paris

Ανάλαφρη και δροσιστική φόρμουλα, που δεν κολλάει, για το απόλυτο αποτέλεσμα σύσφιξης των χειλιών με έντονη ενυδάτωση.

L`Absolu Plumper, Lancôme

L`Absolu Plumper, Lancôme

Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, παρέχει 6 ώρες ενυδάτωσης και φυσικά ενισχυμένο όγκο στα χείλη.

What The Fake! Plumping Lip Filler, essence

What The Fake! Plumping Lip Filler, essence

Lip gloss εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, ενυδατώνει τα χείλη σε βάθος, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και ταυτόχρονα ενισχύει το περίγραμμά τους κάνοντάς τα να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο juicy.

Extra Lip Tint (Bare Pink), Bobbi Brown

Extra Lip Tint (Bare Pink), Bobbi Brown

Εμπλουτισμένο με έξι βοτανικά έλαια—συμπεριλαμβανομένων ελαίων όπως Jojoba και Avocado—το Extra Lip Tint, προσφέρει χρώμα, θρέψη και ενυδάτωση. Αναζωογονεί ορατά τα χείλη με ενυδάτωση και καθαρό, ζωντανό χρώμα για υγιή λάμψη.

Lip Volumizer, La Mer

Lip Volumizer, La Mer

Προϊόν ενυδάτωσης και όγκου που βοηθά στην θεραπεία χειλιών με ακαταμάχητη υφή και λαμπερό αποτέλεσμα. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση, απαλύνει, λειαίνει και τονίζει το φυσικό όγκο των χειλιών.

Dior Addict Lip Maximizer Serum Lip Plumping Serum, Dior

Dior Addict Lip Maximizer Serum Lip Plumping Serum, Dior

Oρός για σαρκώδη χείλη που τους προσφέρει εντατική περιποίηση και τα πλημμυρίζει με νερό για άμεσο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα μέγιστου όγκου. Εμπλουτισμένος με εκχύλισμα άνθους μολόχας και υαλουρονικό, δρα σαν πραγματικό προϊόν περιποίησης σε μορφή γαλακτώματος που ενυδατώνει εντατικά τα χείλη για 24 ώρες, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο σαρκώδη.

Lip Plump (nude), Youthlab.

Lip Plump (nude), Youthlab.

Προϊόν περιποίησης χειλιών για λείανση γραμμών, ενίσχυση του περιγράμματος και άμεση τόνωση του όγκου, για πιο νεανικά, φυσικά «γεμάτα» χείλη. Παράλληλα, ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και προστατεύει από τη φωτογήρανση, χάρη στα φυσικά αντηλιακά φίλτρα που περιέχει. 

Plumping Collagen Lip Oil, Rodial

Plumping Collagen Lip Oil, Rodial

Vegan έλαιο χειλιών με έγχυση κολλαγόνου και έλαια από κεράσι, μακαντάμια, ιβίσκο, jojoba και γλυκό αμύγδαλο. Αυτή η αντιοξειδωτική φόρμουλα παρέχει ενυδάτωση και βελτιώνει ορατά τα χείλη ενώ το Vegan κολλαγόνο και το έλαιο jojoba βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισης των γραμμών των χειλιών και κλειδώνουν την υγρασία για πιο γεμάτη όψη.

Lip Volume Tutu Rose, KIKO Milano

Lip Volume Tutu Rose, KIKO Milano

Προϊον περιποίησης χειλιών για αύξηση όγκου. Η ειδική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με σησαμέλαιο και σφαίρες υαλουρονικού οξέος, χαρίζει όγκο, λαμπερό αποτέλεσμα, ενυδατώνει και αναδιαμορφώνει τα χείλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ