Follow us

Το αγαπημένο concealer της Αφροδίτης Λιάντου κοστίζει μόλις 10€

+ Step by step η καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ της.

MissBloom TEAM
Αφροδίτη Λιάντου NDP Photo Agency

Γνωστή για το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και τη φυσική της ομορφιά, η Αφροδίτη Λιάντου σπάνια φορά έντονο μακιγιάζ. Όταν δεν βρίσκεται on set επιλέγει natural makeup looks, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και την κάνουν να δείχνει ακόμα πιο φρέσκια και λαμπερή.

Σαν δύο σταγόνες νερό | Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ολόιδια η Hailey Bieber με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Πριν μερικές μέρες η κόρη της Εβελίνας Παπούλια έδειξε στους ακόλουθούς της στο TikTok την αναλυτική ρουτίνα μακιγιάζ της, η οποία μεταξύ άλλων περιελάμβανε κι ένα πολύ οικονομικό καλυπτικό προϊόν. Όπως αποκάλυψε, το αγαπημένο της concealer είναι το Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer της NYX Professional Makeup, το οποίο εφαρμόζει μετά από το αγαπημένο της YSL foundation, κάτω από τα μάτια για να καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους, αλλά και τοπικά σε μικρές ατέλειες στο πρόσωπό της.

Το αγαπημένο concealer της Αφροδίτης Λιάντου κοστίζει μόλις 10€

Πρόκειται για ένα υγρό concealer πλήρους κάλυψης με πολύ πλούσιο χρώμα κι ελαφριά σύνθεση, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για ώρες και καλύπτει τη δράση τριών απαραίτητων προϊόντων για την επιδερμίδα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να καλύψεις ατέλειες και να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου, αλά και να κάνεις τέλειο contouring.

Το απίστευτα οικονομικό concealer στο οποίο ορκίζονται οι Ελληνίδες celebrities

FYI Μερικά ακόμα αγαπημένα της προϊόντα είναι η Lip Sleeping Mask της LANEIGE (sephora.gr), η κρέμα Vitamin Enriched Face Base και το Crushed Creamy Color for Cheeks & Lips της Bobbi Brown.

Δες αναλυτικά τη ρουτίνα μακιγιάζ της Αφροδίτης Λιάντου:

@aphrodite_liantou

Get ready with me 💄💋

♬ Aesthetic - DJ Aurier

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ