Follow us

Γιορτή της Μητέρας | 5 πολυτελή, καλοκαιρινά αρώματα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τη μαμά σου

Το άρωμα για δώρο είναι μια εγγυημένη επιλογή για τη συγκεκριμένη γιορτή, που αποκλείεται να την αφήσει ασυγκίνητη.

Kate Moss Splash News / Ideal Image

Κάθε χρόνο, η Γιορτή της Μητέρας αποτελεί την ιδανικότερη ευκαιρία για να κακομάθεις λίγο περισσότερο τη μαμά σου και να της δείξεις την εκτίμηση και την αγάπη σου. Ενόψει της φετινής γιορτής λοιπόν που είναι σε λίγες μέρες (Κυριακή 14 Μαΐου), συγκεντρώσαμε μερικές επιλογές πολυτελών αρωμάτων που αποκλείεται να την αφήσουν ασυγκίνητη.

Το άρωμα για δώρο εξάλλου είναι σχεδόν πάντα μια safe λύση, ιδίως αν γνωρίζεις τις προτιμήσεις της ή αν ξέρεις ότι θέλει πολύ να αποκτήσει κάποιο συγκεκριμένο άρωμα. Προτείνουμε να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που "τρέχουν" τώρα online ή στα μαγαζιά και να την εκπλήξεις με κάποιο από τα αρώματα που θέλει πολύ να δει στο μπουντουάρ της.

Το άρωμα εσπεριδοειδών είναι ό, τι πιο φρέσκο για καλοκαίρι | Δες τα 5 καλύτερα που συγκεντρώσαμε για σένα

Είτε πρόκειται για νέες αφίξεις σε καλοκαιρινά αρώματα είτε για πιο κλασικές και αγαπημένες, το μόνο σίγουρο είναι ότι η μαμά σου θα ενθουσιαστεί.

Marie Chantal | Τα 5 πολυτελή beauty items που δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα της

Δες παρακάτω τις επιλογές μας σε πολυτελή αρώματα:

Lady Million Royal Eau De Parfum, Paco Rabanne

Lady Million Royal Eau De Parfum, Paco Rabanne

Το νέο ακαταμάχητο άρωμα του οίκου Paco Rabanne περιέχει νότες από ρόδι, μανταρίνι, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, τουμπερόζα, πατσουλί και musk.

Un Jardin à Cythère Eau de Toilette, Hermès

Un Jardin à Cythère Eau de Toilette, Hermès

 Η έκφραση μιας οσφρητικής αναζήτησης που διασχίζει την Πελοπόννησο και οδηγεί στα Κύθηρα, ένα ελληνικό νησί όπου επικρατούν οι "γεμάτες", όλο φρεσκάδα μυρωδιές.

La Vie Est Belle Iris Absolu Eau De Parfum, Lancôme

La Vie Est Belle Iris Absolu Eau De Parfum, Lancôme

Με μια ζωηρή φρουτώδη, πράσινη πτυχή, που συνδυάζει την Ίριδα & το Σύκο με μια gourmand υπογραφή. Μια ωδή στην Ίριδα, τον «μπλε χρυσό» της αρωματοποιίας και ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά στην παλέτα του αρωματοποιού –τώρα στην υψηλότερη συγκέντρωση από όλα τα αρώματα της σειράς.

Gucci Guilty Revolution Eau De Parfum, Gucci

Gucci Guilty Revolution Eau De Parfum, Gucci

Ένα έντονο άρωμα που περιέχει συστατικά του φρούτου mandora, ροζ πιπέρι, άνθη πασχαλιάς και patchouli. Από την πρώτη κιόλας επαφή με το άρωμα, απελευθερώνονται όλες οι έντονες νότες εσπεριδοειδών του φρούτου mandora -που υπάρχει στην Κύπρο- , του περγαμόντο και του ροζ πιπεριού.

for her forever, Narciso Rodriguez

for her forever, Narciso Rodriguez

Φωτεινό, διαχρονικό και αισθησιακό άρωμα με νότες από frangipani, γαρδένια, γιασεμί, τουμπερόζα, οσμάνθου, musc και πατσουλί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ