Follow us

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε το classy μανικιούρ που λατρεύουν και οι royals

Και "φοριέται" όσο τίποτα άλλο φέτος.

Βίκυ Καγιά NDP Photo Agency

Μια από τις πιο κομψές προτάσεις μανικιούρ υιοθέτησε η Βίκυ Καγιά λίγο πριν φύγει για τις Κάννες, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες για επαγγελματικούς λόγους. Η παρουσιάστρια επέλεξε το πιο chic μανικιούρ που βρίσκεται στις top τάσεις του καλοκαιριού και δεν είναι άλλο από τα lip gloss nails. Σημειωτέον, αυτό είναι και το nail trend που επιλέγεται από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη, και ιδίως από τις royals.

Τι είναι στην ουσία τα lip gloss nails;

Πρόκειται για τα νύχια που έχουν άφθονη λάμψη και γυαλάδα, που είναι τόση, ώστε να παρομοιάζονται με τα glossy lips (ή "glass lips"), το εφέ δηλαδή που δημιουργείται σε αυτά αφού εφαρμόσεις το lip gloss σου.

Στην ουσία, τα νύχια βάφονται με ένα διακριτικό ροζ, σχεδόν διάφανο (sheer pink) βερνίκι, που έχει τόση λάμψη ώστε να φαίνεται σαν να τους έχουμε περάσει lip gloss. Τα καλά νέα; Μπορείς να το κάνεις πανεύκολα στο σπίτι σου, αφού το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα διάφανο ροζ βερνίκι, το base coat και ένα παχύρρευστο, σούπερ shiny top coat που θα περάσεις πάνω από το χρώμα, σαν το τελευταίο βήμα του μανικιούρ σου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Προτείνει 3 χρώματα σκιών που αναδεικνύουν τα καστανά μάτια και τονίζουν το βλέμμα

Beauty Editor's tip

Το μυστικό για να πετύχει το συγκεκριμένο trend είναι να έχει προηγηθεί ένας πολύ καλός καθαρισμός και περιποίηση στα πετσάκια και επωνύχια, να έχουν αφαιρεθεί τυχόν παρωνυχίδες και να έχουν λιμαριστεί τα νύχια στο σχήμα που κολακεύει καλύτερα τα άκρα σου.

Τα καλύτερα ρουζ σε μορφή stick για εύκολο μακιγιάζ on the go

Note: Καθώς δεν πρόκειται για χρώμα αλλά για εφέ, μπορείς να επιλέξεις όποιο χρώμα βερνίκι επιθυμείς, απλά θα πρέπει το τελείωμα να είναι σούπερ γυαλιστερό ώστε να θεωρηθούν "lip gloss nails". Επομένως, μπορεί να είναι και nude, παστέλ ροζ, baby blue, ροδακινί κλπ. Συνήθως πάντως προτιμώνται απαλές, διακριτικές αποχρώσεις που θυμίζουν lip gloss.

Η Δούκισσα Νομικού στο Φεστιβάλ Καννών '23 | Το φρέσκο, καλοκαιρινό μακιγιάζ της είναι #makeupgoals

Δες το αποτέλεσμα:

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε το classy μανικιούρ που λατρεύουν και οι royals
Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ