Follow us

H Hailey Bieber με "mermaid eyes", την πιο δημοφιλή τάση μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού

Trendy και δροσερή, η mermaid τάση αναδεικνύει το βλέμμα και ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Με το "mermaidcore" να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και να θεωρείται πλέον (δικαίως) το hot trend του φετινού καλοκαιριού, ήταν επόμενο η τάση να επηρεάσει και το μακιγιάζ των ματιών μας. Φυσικά, η Hailey Bieber την υιοθέτησε άμεσα, πείθοντας ακόμα και τις πιο δύσπιστες σχετικά με το πόσο κολακευτική δείχνει σε όλες τις γυναίκες.

Αναλυτικότερα, τα mermaid eyes είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι: χρωματιστές σκιές σε χαρούμενες, παστέλ αποχρώσεις μπλέκονται μαζί και δημιουργούν κολακευτικούς συνδυασμούς για όλα τα χρώματα ματιών. Πράσινο, μπλε, λιλά και απαλό ροζ είναι οι ιδανικότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις ενώ αν έχουν και λίγο γκλίτερ, τόσο το καλύτερο.

Bright eyes | Η Χριστίνα Μπόμπα με την πιο καλοκαιρινή σκιά, ιδανική για μπλε μάτια

Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή της μονοχρωμίας, με "έτοιμες" σκιές, φτιαγμένες ακριβώς για να υποστηρίξουν το mermaid στιλ. Αυτό σημαίνει ότι έχουν shimmer στις συνθέσεις τους ή ακόμα και συνδυασμούς χρωμάτων.

Mermaid Cut | Το hot καλοκαιρινό κούρεμα που έχει κάνει θραύση στα social media

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου το εξής μικρό μυστικό: το σωστό blending των σκιών που πρέπει να γίνει, ώστε να δημιουργηθεί βάθος στο βλέμμα. Επιπλέον, πρέπει να δοθεί προσοχή στην κατάλληλη επιλογή χρωμάτων που θα ταιριάζουν μεν μεταξύ τους, αλλά και θα κολακεύουν τα μάτια σου.

Όσο για τη Hailey Bieber, εκείνη προτίμησε τη soft pink εκδοχή των mermaid eyes για τα μάτια της, συνδυάζοντας τη shimmery σκιά με μαύρο eye liner, άφθονη μάσκαρα και fluffy φρύδια για ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Ενώ σε δεύτερη έξοδο προτίμησε την pastel acqua green απόχρωση που έδειξε πολύ "γοργονέ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ