Follow us

5 καλοκαιρινά, μεθυστικά αρώματα που άνετα θα φοράμε ολόκληρο το φθινόπωρο

Τα αρώματα που θα κάνουν ευκολότερη τη μετάβαση στον Σεπτέμβρη, παρατείνοντας ακόμα περισσότερο αυτό το summer feeling.

hair iStock

Μπορεί να διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, η αλήθεια είναι όμως ότι χωράει μια παράταση στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Και καιρού θέλοντος και επιτρέποντος, είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα συνεχίζεται για πολύ ακόμα - πράγμα που μπορείς να ενισχύσεις κι εσύ με την επιλογή του σωστού αρώματος.

5 καλοκαιρινά hair mists με άρωμα φρεσκάδας για να μυρίζουν πάντα όμορφα τα μαλλιά σου

Ναι, τον τελευταίο καιρό συζητούσαμε και προτείναμε τα πιο καλοκαιρινά αρώματα με μυρωδιές εσπεριδοειδών και απόλυτης φρεσκάδας, που όχι μόνο μας κάνουν να μοσχοβολάμε όλη μέρα αλλά έχουν συνδεθεί άρρηκτα με διακοπές, βόλτα στην ακροθαλασσιά και βουτιές στο απέραντο γαλάζιο. Το γεγονός όμως ότι κατατάσσονται στην κατηγορία "καλοκαιρινά αρώματα" δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα φοράμε και από τον Σεπτέμβρη και μετά, ιδίως όταν ο καιρός μόνο φθινοπωρινός δεν είναι.

Το άρωμα εσπεριδοειδών είναι ό,τι πιο φρέσκο για καλοκαίρι | Δες τα 5 καλύτερα που συγκεντρώσαμε για σένα

Έτσι, μπορείς πολύ εύκολα να παρατείνεις αυτό το summer feeling και να νιώθεις ότι είσαι ακόμα διακοπές, ακόμα κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου, απλά φορώντας το αγαπημένο σου καλοκαιρινό άρωμα. Κανείς δεν το απαγορεύει, ίσα ίσα που πολλά αρώματα ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις εποχές, καταφέροντας να σε ταξιδεύουν νοερά στις πιο αγαπημένες σου στιγμές.

Αυτά είναι τα καλύτερα body butters και creams που μυρίζουν καλοκαίρι

Τα αρώματα που θα σε κάνουν να νιώθεις σαν να 'ναι (συνεχώς) καλοκαίρι:

Un Jardin à Cythère Eau de Toilette, Hermès

Un Jardin à Cythère Eau de Toilette, Hermès

Η έκφραση μιας οσφρητικής αναζήτησης που διασχίζει την Πελοπόννησο και οδηγεί στα Κύθηρα, ένα ελληνικό νησί όπου επικρατούν οι "γεμάτες", όλο φρεσκάδα μυρωδιές.

Nuxe Prodigieux Le Parfum, Nuxe

Nuxe Prodigieux Le Parfum, Nuxe

Ο Serge Majoullier κατάφερε να μεταφέρει την υπέροχη αύρα του πολύτιμου λαδιού HUILE PRODIGIEUSE σε ένα άρωμα, "κλείνοντας" παράλληλα στις νότες του περισσότερο καλοκαίρι, θάλασσα, ήλιο και ομορφιά.

Στη κορυφή του μπλέκονται γλυκά το περγαμόντο, το μανταρίνι και τα άνθη πορτοκαλιάς.
Στη καρδιά του συμμετέχουν γλυκά η μανόλια, η γαρδένια και το τριαντάφυλλο.
Στη βάση του πρωταγωνιστούν η βανίλια και το γάλα καρύδας.

Néroli Fragrant Wellbeing Water Perfume, Roger & Gallet

Néroli Fragrant Wellbeing Water Perfume, Roger & Gallet

Το φυσικό εκχύλισμα του Neroli με τις χαλαρωτικές του ιδιότητες φωτίζει τη σύνθεση με τις λουλουδένιες και φωτεινές νότες του. Έπειτα ακολουθούν οι μελιστάλαχτες και γαλακτώδεις νότες των άνθεων πορτοκαλιάς να αναδημιουργήσουν στην κάθε του λεπτομέρεια, την αίσθηση της χρυσαφένιας επιδερμίδας.

Bronze Goddess Eau Fraiche, Estée Lauder

Bronze Goddess Eau Fraiche, Estée Lauder

Το αυθεντικό, διάσημο άρωμα Bronze Goddess αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση. Η βελούδινη υφή του Tiare Flower συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και τη λαμπερή ζεστασιά από το κεχριμπάρι, συνθέτοντας μια μεθυστική μυρωδιά.

Lefko Eau de Toilette, KORRES

Lefko Eau de Toilette, KORRES

Το απόλυτο άρωμα φρεσκάδας που μυρίζει σαν φρεσκοπλυμένα ρούχα, χάρη στις νότες του από τριαντάφυλλο, παιώνια, musk, πούδρας και λευκού σανταλόξυλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ