Follow us

Το μικρό μυστικό της Βάσιας Κωσταρά για ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα (ακόμα και) στις διακοπές

Γιατί η περιποίηση της επιδερμίδας είναι must και στις διακοπές.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια των διακοπών (και όχι μόνο το skin detox μετά από αυτές) είναι σχεδόν επιβεβλημένη, αν θες να ακτινοβολεί υγεία και λάμψη - και, βασικά, να είναι στα καλύτερά της. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η Βάσια Κωσταρά, που μόλις πριν λίγες ώρες μοιράστηκε μαζί μας ένα μικρό tip που ακολουθεί ανελλιπώς για να διατηρεί λείο, απαλό και λαμπερό το δέρμα της, ακόμα και όταν βρίσκεται διακοπές - μια συνθήκη που ομολογουμένως δεν σε βοηθά πάντα στο να ακολουθείς εντατικά τη συνηθισμένη σου skincare ρουτίνα.

5 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα χρώματα κραγιόν που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε φέτος το καλοκαίρι

Πιο αναλυτικά, η σχεδιάστρια, που αυτή τη στιγμή παραθερίζει στην Πάρο, αποκάλυψε ότι δεν κάνει βήμα χωρίς τις μάσκες προσώπου σε μικρά φακελάκια, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να μπορείς να τις έχεις παντού μαζί σου, ακόμα και στο πιο μικρό travel bag. Στο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram δήλωσε ότι έχει μάσκες προσώπου για κάθε ανάγκη (ενυδάτωση, αποτοξίνωση, λάμψη, βαθύ καθαρισμό κλπ) και τις εφαρμόζει μία με δύο φορές την εβδομάδα - για την ακρίβεια, τις έχει δοκιμάσει όλες κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Υποστηρίζει ότι βοηθούν την επιδερμίδα της να ανακτήσει τη χαμένη υγρασία, αλλά και να αποκτήσει σούπερ βελούδινη υφή και φωτεινή όψη.

Mermaid vibes | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες με τα πιο hot (σπαστά) μαλλιά για την παραλία - και όχι μόνο

Πρόκειται για τις μάσκες προσώπου της Apivita που περιέχουν 92% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχουν υπέροχο άρωμα, μιας και κάθε μια από αυτές βασίζεται στα συστατικά κάποιου φρούτου ή φυτού (πχ. πορτοκάλι ή λεβάντα).

Δες κι εδώ 3+1 μάσκες προσώπου με βιταμίνη C για έξτρα φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα

Και άλλο ένα μικρό tip από τη Βάσια Κωσταρά είναι το εξής: Η ίδια τις φυλάει στο ψυγείο ώστε να έχουν ακόμα πιο δροσιστική αίσθηση όποτε τις απλώνει στο πρόσωπό της.

Bare manicure trend | Τα "γυμνά" νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ό,τι πιο chic για (καλοκαιρινές) διακοπές

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ