Follow us

5 νέα, αισθησιακά αρώματα που δοκιμάσαμε - και σίγουρα θα αγοράσουμε ξανά

Τα πολυτελή αρώματα που αξίζει να αποκτήσεις φέτος τον χειμώνα.

Rosie Huntington Whiteley Splash News / Ideal Image

Δεν είναι τυχαίο που τα αρώματα είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς των γυναικών - αλλά και όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου. Ένα άρωμα έχει την ικανότητα να μας θυμίζει ανθρώπους, καταστάσεις, στιγμές, τόπους που έχουμε επισκεφτεί, με αποτέλεσμα όλες αυτές οι αναμνήσεις να μην ξεθωριάζουν εύκολα από το μυαλό μας, μιας και συνδέονται με μια από τις πιο δυνατές αισθήσεις του ανθρώπου, την όσφρηση.

Λατρεύεις τη μυρωδιά του ταλκ; 5 πουδρέ αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Η αναζήτηση ωστόσο του σωστού αρώματος, εκείνου δηλαδή που θα ταιριάξει απόλυτα με την επιδερμίδα και θα γίνει "δικό σου", δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πώς θα καταλάβεις από τη μία ότι ένα άρωμα είναι για σένα; Η διατήρησή του για ώρες στο δέρμα είναι μια ένδειξη αφενός, όμως δεν εξαρτάται πάντα από σένα, καθώς παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες για τη διάρκειά του. Η πιο σημαντική ένδειξη (και απόδειξη) θεωρούμε ότι είναι η παρακάτω: όταν σταματάς να το μυρίζεις σε σένα, καθώς έχει αφομοιωθεί πλήρως από την επιδερμίδα σου, αλλά το μυρίζουν οι άλλοι - και σε ρωτούν τι άρωμα φοράς.

Αυτό είναι το συστατικό που θα κάνει τους πάντες να σε ρωτούν τι άρωμα φοράς

Στην αναζήτηση λοιπόν εκείνης της μυρωδιάς που θα οδηγήσει τους γύρω σου να σου κάνουν αυτή την, κολακευτική θα λέγαμε, ερώτηση, συγκεντρώσαμε τα αρώματα που δοκιμάσαμε και μας άρεσαν. Αποτελούν τις πιο πρόσφατες αφίξεις στον χώρο της αρωματοποιίας, και αξίζει να τα δοκιμάσεις ώστε να καταλήξεις στο δικό σου αγαπημένο, που δεν θα αλλάζεις με τίποτα.

Αυτά είναι τα hair mists που θα χαρίσουν ένα ανάλαφρο άρωμα φρεσκάδας στα μαλλιά σου

Δες τα 5 νέα αρώματα που αγαπήσαμε - και σίγουρα θα αγοράσουμε ξανά:

J’adore l’Or, Dior

J’adore l’Or, Dior

Tο άρωμα με το οποίο ο Francis Kurkdjian, Διευθυντής Δημιουργίας Αρωμάτων Dior, επιδεικνύει την ομορφιά του λουλουδάτου μπουκέτου του J’adore, παίζοντας με τις αποχρώσεις και τα χρώματά του.
Οι νότες των absolute άνθους πορτοκαλιάς, γιασεμιού Grandiflorum και εκατόφυλλου τριαντάφυλλου ανθίζουν αισθησιακά, αποτελώντας τον αληθινό χρυσό του J’adore.

Gaultier Divine Eau De Parfum, Jean Paul Gaultier

Gaultier Divine Eau De Parfum, Jean Paul Gaultier

Η ελευθερία εγκλωβίζεται μέσα σε ένα χρυσό, πολύτιμο, κωνικό και ήδη εμβληματικό κορσέ. Με κρίνο, μαρέγκα αλλά και αλμυρές νότες, το Gaultier Divine Eau de Parfum είναι ένας φόρος τιμής σε όλες τις γυναίκες.

Libre L'Absolu Platine, Yves Saint Laurent

Libre L'Absolu Platine, Yves Saint Laurent

Μια ανανεωμένη σύνθση του εμβληματικού Libre περικλείεται στο γυάλινο πολυτελές μπουκάλι με την πλατινένια αντανάκλαση, δεμένο με χρυσά καρφιά. Ο φλογερός αισθησιασμός του Άνθους Πορτοκαλιάς από το Μαρόκο και η τόλμη της Λεβάντας Diva από τη Γαλλία συνδυάζονται ιδανικά με μια νέα αποκλειστική και εθιστική Συμφωνία Λευκής Λεβάντας.

All of me Eau de Parfum, Narciso Rodriguez

All of me Eau de Parfum, Narciso Rodriguez

Συνδυάζοντας το εμβληματικό άρωμα του πολύτιμου τριαντάφυλλου centifolia με μια απροσδόκητη νότα γεράνι bourbon, ένα συστατικό που συνήθως βρίσκεται μόνο στα ανδρικά αρώματα, το all of me υπερβαίνει τους κώδικες της αρωματοποιίας για να δημιουργήσει ένα πρισματικό και πολύπλευρο άρωμα: ένα λουλουδάτο άρωμα όπως κανένα άλλο.

Café Rose Eau De Parfum, Tom Ford

Café Rose Eau De Parfum, Tom Ford

Το Café Rose αποτυπώνει τον αχαλίνωτο αισθησιασμό ενός εκλεπτυσμένου τριαντάφυλλου εμποτισμένου με ανατρεπτικές νότες μαύρου καφέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ