Follow us

Λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο; 5 χτενίσματα για να τα κάνεις να δείχνουν πιο πλούσια στη στιγμή

Δώσε την ψευδαίσθηση του όγκου στα λεπτά μαλλιά σου με αυτά τα χτενίσματα.

hair Splash News / Ideal Image

Αν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών με λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο, πιθανόν να έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να αποκτήσεις μαλλιά που δείχνουν πιο πυκνά, γεμάτα κίνηση και ζωντάνια. Πέρα από τα σαμπουάν και θεραπείες ενδυνάμωσης της τρίχας ή τα πολύ συγκεκριμένα κουρέματα που προτείνουν πάντα οι κομμωτές για να δώσουν την ψευδαίσθηση του όγκου, υπάρχουν κάποια χτενίσματα που προσφέρουν το ίδιο εφέ με τη μισή προσπάθεια.

Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα παρακάτω χτενίσματα που θα χαρίσουν άμεσα αυτό το bouncy & voluminous εφέ.

Big Hair is back | H κολακευτική τάση μαλλιών που κυριάρχησε στα catwalks φέτος

#1. Braided hair

Οι πλεξούδες σε όλες τους τις παραλλαγές (γαλλικές, ψαροκόκκαλες, απλές) είναι πολύ hot χειμώνα - καλοκαίρι. Μπορείς λοιπόν αν θες να κάνεις πλαϊνή χωρίστρα και να πλέξεις τα μαλλιά σου αφήνοντάς τα να πέσουν χαλαρά από τη μια μεριά. Μπορείς ακόμα να πλέξεις πολλά κοτσιδάκια κατά μήκος όλου του κεφαλιού, τα οποία θα στέκονται καλύτερα σε σένα που έχεις λεπτή τρίχα.

#2. Χαμηλό ponytail

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά και προσπάθησε να δώσεις ένα επιμελώς ατημέλητο look, αφήνοντας κάποιες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά, ώστε να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση του όγκου. Παράλληλα, δώσε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού χτενίζοντας τις τούφες με μια λεπτή τρίχα.

High ponytail | H Κατερίνα Καινούργιου προτείνει μια έξυπνη ιδέα για να αναβαθμίσεις το πιο κλασικό χτένισμα

#3. Curly hair don't care

Δημιούργησε σφιχτές μπούκλες με το ψαλίδι σε όλα τα μαλλιά, και αφού κρυώσουν χτένισε καλά με μια χτένα "ανοίγοντάς" τες. Στη συνέχεια, σκύψε το κεφάλι ανάποδα και ανακάτεψε τα μαλλιά σου με τα δάχτυλα, στα οποία θα έχεις απλώσει ελάχιστο τζελ ή κρέμα σταθεροποίησης. Ολοκλήρωσε με λίγη λακ για όγκο.

Extra tips: Πρώτον, άπλωσε έναν αφρό για όγκο όταν ακόμη τα μαλλιά σου είναι νωπά και πριν ξεκινήσεις το styling. Ο αφρός θα βοηθήσει την τρίχα να κρατήσει για περισσότερο το χτένισμα. Δεύτερον, προσπάθησε να παίρνεις πολύ λεπτές τούφες με το ψαλίδι και όχι μεγαλύτερες, καθώς έτσι θα δημιουργήσεις το voluminous εφέ που θες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ