Follow us

Μπορεί μια πούδρα προσώπου να μας χαρίσει υπέροχα μαλλιά; Κι όμως, μπορεί!

Δες το απρόσμενο όφελος που μπορεί να έχει μια loose πούδρα για τα μαλλιά μας.

hair iStock

Οι loose πούδρες προσώπου ανήκουν στα πιο σημαντικά προϊόντα για ένα makeup kit, μιας και απορροφούν τη λιπαρότητα ακόμα και στο πιο λιπαρό δέρμα, σετάρουν και σταθεροποιούν το μακιγιάζ αλλά και χαρίζουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Εσύ γνωρίζεις τις διαφορές μεταξύ loose και pressed πούδρας;

Παρ' όλα αυτά, μια loose πούδρα μπορεί να έχει κι άλλες χρήσεις, με την πιο απρόσμενη να αποτελεί αυτή για τα μαλλιά μας.

5 κινήσεις ματ για να δείχνεις φρέσκια κάθε πρωί χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Συγκεκριμένα, μια πούδρα μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το dry shampoo, λειτουργώντας κάπως σαν το baby talc, μιας και απορροφά αποτελεσματικά τη λιπαρότητα από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, σαν λουσμένα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις μικρή ποσότητα πούδρας στα μαλλιά σου είτε δουλεύοντάς τα με τα δάχτυλα είτε με ένα μεγάλο fluffy πινέλο. Η πούδρα θα αφαιρέσει τη λιπαρότητα ενώ θα δώσει λίγο παραπάνω όγκο στις ρίζες, όπως ακριβώς κάνει και το ξηρό σαμπουάν. Με αυτό το απλό hack μπορείς άνετα να το "κλέψεις" και να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνεις σαν φρεσκολουσμένα, με μόλις 3' από τον χρόνο σου.

Note: Για να μην αφήσεις λευκά υπολείμματα, δούλεψε πολύ καλά το προϊόν μέχρι να απορροφηθεί σε βάθος και να μην διακρίνεται.

Δες και το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ