Το Instagram μίλησε: Αυτό είναι το καλύτερο concealer για το 2018!

Θέλουμε να το δοκιμάσουμε ΤΩΡΑ

concealer

Μπορεί να βρίσκεται στη διάθεσή μας ελάχιστο καιρό, ωστόσο αυτό το concealer κατάφερε να κερδίσει μία θέση σε κάθε νεσεσέρ, κάτι που απέδειξε μάλιστα πρόσφατα μέσα σε ένα παγκόσμιο poll. 

Συγκεκριμένα, ένας από τους πλέον διάσημους beauty λογαριασμούς στον κόσμο, το @trendmood1, απέδωσε τα δικά του βραβεία ομορφιάς και μέσα από αυτά αναδείχτηκε και το καλύτερο concealer της χρονιάς που μας πέρασε.

Αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό;

Είναι το νέο concealer της Fenty Beauty που σου παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες εδώ! Το ίδιο έκανε και η Rihanna μέσα από ένα βίντεο που πρέπει να δεις..

Τώρα, όμως, εμείς θα πρέπει να κάνουμε τους συνηγόρους του διαβόλου.

Γιατί;

Γιατί αφενός οι απαντήσεις ήταν μόνο 2 και μπορεί το trendmood1 να είπε ότι έλαβαν συμμετοχή 1.000.000 followers, όμως δεν είχε την ευκαιρία να πει ποιο πραγματικά ήταν το δικό του αγαπημένο αλλά αναγκαστικά διάλεξε.

Επίσης, μπορεί να θεωρείται ένα λανσάρισμα του 2018 αλλά δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε όλες τις περιστάσεις παρά τα άπειρα videos με testings που ακόμα αναρτούνται στο You Tube.

Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε το εν λόγω προϊόν καθώς σίγουρα εμπιστευόμαστε αυτό το 58% που ψήφισε ότι το αγαπάει ήδη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network