Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Από τις 19 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου! Δες τις αναλυτικές προβλέψεις.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, του τρόπου έκφρασης, της αντίληψης, της ικανότητας του λόγου, των ταξιδιών, των διαπραγματεύσεων, της οδήγησης γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Ερμής στον Καρκίνο είναι συναισθηματικός και καθόλου αντικειμενικός.

Ερωτικά Ιουλίου 2019 | Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις αυτόν το μήνα;

Πώς θα σε επηρεάσει η μερική έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου;

Ζώδια Ιούλιος 2019 | Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Άρης στον Λέοντα από 2 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Κυριαρχεί η κυκλοθυμία και διχάζεται η λογική με το συναίσθημα. Αυτό το διάστημα βασιζόμαστε περισσότερο στο ένστικτο και τη διαίσθηση. Μας έρχονται αυθόρμητα αναμνήσεις και συναισθηματικές επιθυμίες. Η λογική δεν επικρατεί, επικρατούν σύγχυση, ψυχική υπερχείλιση και θέλουμε να βρισκόμαστε με άτομα που μας αγαπούν. Ας προσπαθήσουμε καλύτερα να βρούμε την συναισθηματική μας ισορροπία για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Επιστροφές σχέσεων από το παρελθόν είναι πιθανές.

Προσοχή στο στομάχι και τις τροφές που καταναλώνουμε προκειμένου να καλύψουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν. Κυριαρχούν η νοσταλγία, ίσως η μελαγχολία για όμορφες συναισθηματικές στιγμές που έχεις ζήσει. Προσπάθησε να θυμηθείς τι είναι αυτό που σε έφερε αρχικά κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Προσπάθησε να αναβιώσεις τον έρωτά σου ή μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις σε έναν έρωτα από το παρελθόν. Νέες σχέσεις με καρμικό χαρακτήρα είναι πιθανές αν είσαι μόνη. Προσπάθησε επίσης να μην πληγώσεις οικεία πρόσωπα, πρόσεχε τον τρόπο έκφρασής σου. Οικογενειακά θέματα ή θέματα ακινήτων μπορεί να προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θα σε πάνε παρακάτω. Θα κάνεις πολλές γνωριμίες αυτό το διάστημα και ίσως νιώσεις οικεία με κάποιο πρόσωπο από την πρώτη στιγμή, σαν να το γνώριζες από παλιά. Σχέσεις από το παρελθόν με τις οποίες έχεις ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς έρχονται στην επιφάνεια. Η διαίσθησή σου είναι αναπτυγμένη τώρα. Πρόσεχε τον τρόπο που παρουσιάζεις τις ιδέες σου, τις υπογραφές, τις συμφωνίες, τα μηνύματα που στέλνεις καθώς δεν θα βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Προσοχή στα ταξίδια και τις μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε απασχολήσει η συναισθηματική σου ασφάλεια. Η ανάγκη σου για δέσμευση θα είναι έντονη, θα είσαι πιο κτητική και πιεστική προς το σύντροφό σου. θα πρέπει να αποφύγεις τις επενδύσεις και τις περιττές αγορές ή έξοδα, τα χρήματα σου θα φεύγουν χωρίς να το καταλάβεις. Μην παίρνεις αυτό το διάστημα αποφάσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και μην κάνεις νέα οικονομικά ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να αναπολείς το παρελθόν και τις σχέσεις από αυτό. Μπορεί να νιώσεις ενοχές για κάποιες από αυτές ή να καταλάβεις τώρα την αξία των ανθρώπων που πέρασαν από τη ζωή σου. Φρόντισε να μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος και εκδήλωσε τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Απόφυγε τις απερίσκεπτες κινήσεις και πρόσεχε τον τρόπο έκφρασής σου. Μπορεί τώρα να κυριαρχεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα, μπορεί να νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν και να παρεξηγείσαι. Προσοχή στην επικοινωνία και τα μηνύματα που στέλνεις.

ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει τον εσωτερικό σου κόσμο. Μπορεί να νιώσεις απογοήτευση και θλίψη για κάποια γεγονότα που δεν χειρίστηκες σωστά. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα που έχεις παραμελήσει, δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα αν τα κρατούσες μέχρι τώρα κρυφά. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ή μπορεί να δημιουργήσεις μια μυστική σχέση για κάποιο διάστημα. Προβλήματα από το παρελθόν μπορεί επίσης να επανέλθουν ή μπορεί να επικρατεί παρασκήνιο. Μπορεί να ψάχνεις εις βάθος τα πράγματα αλλά ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για να καταλήξεις σε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα προβληματιστείς για τις φιλικές σου σχέσεις. Θα πρέπει να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και να βρεις μια κοινή πορεία πλεύσης. Μπορεί να νιώσεις κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα για ένα φιλικό σου πρόσωπο ή το αντίθετο, όμως αυτά τώρα θα αποκαλυφθούν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια νέα ερωτική ιστορία με καλές προοπτικές. Νέες φιλίες μπορεί να δημιουργηθούν ή παλιοί φίλοι να εμφανιστούν ξανά. Έχεις διάφορα σχέδια στο μυαλό σου που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα. Προσοχή στην επικοινωνία, σκέψου ξανά στόχους και όνειρα.

ΖΥΓΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, θα πρέπει να είσαι προσεκτική στην καριέρα καθώς και με ανώτερα πρόσωπα ή συνεργάτες ή συναδέλφους. Προσοχή στην επικοινωνία, τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις για επαγγελματικά σχέδια. Να είσαι σαφής στο λόγο για να μην παρεξηγηθείς. Μπορεί να κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις ή μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις σε σχέσεις και συνεργασίες ή να υπάρχουν κάποια μυστικά. Μυστικές σχέσεις βγαίνουν στο φως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, προσοχή σε διαπραγματεύσεις, σπουδές, νομικά θέματα και μακρινά ταξίδια. Μπορεί να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις. Πρόσεχε τις υπογραφές που βάζεις και τσέκαρε διπλά και τριπλά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σου. Δες στενά κάθε λεπτομέρεια. Αλλαγές στη νοοτροπία και τη συμπεριφορά σου είναι πιθανές. Μπορεί να αναθεωρήσεις πράγματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και στις σχέσεις σου. Μπορεί να αναρωτηθείς για το δρόμο που ακολουθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, απόφυγε τα δάνεια και τις επενδύσεις. Μην ασχολείσαι με κοινά οικονομικά, φορολογικά, περιουσιακά, ασφάλειες. Δες καλύτερα που ξοδεύεις τα χρήματά σου και τις πηγές εσόδων σου. Προσοχή στην συμπεριφορά σου με τον ερωτικό σου σύντροφο. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, να την μεταμορφώσεις ριζικά και να δημιουργήσεις νέα δεδομένα που θα σε καλύπτουν καλύτερα. Διατήρησε το πάθος της σχέσης σου και ανανέωσέ την . Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ή μπορεί να ζήσεις ένα νέο πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις, να βρεις λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα. Αν είσαι μόνη, θα θέλεις να δημιουργήσεις μια σχέση που θα δώσει νόημα στη ζωή σου. Προσοχή σε κάθε περίπτωση καθώς δεν παίρνουμε τώρα σοβαρές αποφάσεις, δεν δημιουργούμε νέες σχέσεις ή συνεργασίες καθώς δεν θα έχουν διάρκεια. Προσοχή στην επικοινωνία με σύντροφο ή συνεργάτες για να μην παρεξηγηθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία σε σχέσεις με συναδέλφους και στην εργασία σου. Μην κάνεις τώρα αλλαγές στην καθημερινότητά σου γιατί θα το μετανιώσεις. Τυχόν θέματα υγείας αρχίζουν τώρα και ξεκαθαρίζουν. Πάρε αποφάσεις τον επόμενο μήνα που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα βρεις τρόπους να κάνεις καλύτερη την ερωτική σου ζωή. Θα ζήσεις βραδιές που θα αναζωπυρώσουν τον έρωτά σου. Η επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν είναι πιθανή. Τώρα θα μπορείς να βάλεις νέες βάσεις. Μην παίρνεις όμως σοβαρές αποφάσεις για σχέσεις και παιδιά. Η εικόνα για δημιουργικά σχέδια είναι θολή. Δες τα όλα με καλύτερη ματιά τον επόμενο μήνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network