Follow us

Beauty Icon No 8: Sun Protection

Η Beauty Expert, Μαρία Σταμάτη, μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα, για μικρούς και μεγάλους, για την απόλυτη προστασία από τον ήλιο.


Κάποτε, όταν πήγαινα στη θάλασσα, έπαιρνα μαζί μου μια πετσέτα, ένα βιβλίο και δύο αντηλιακά.
Τώρα, και χωρίς να έχω καμία διάθεση για υπερβολές, παίρνω μαζί μου δύο τσάντες. Όχι, όχι, μην με παρεξηγήσεις, δεν το λέω γιατί δεν μου αρέσει. Αντιθέτως, το ευχαριστιέμαι πολύ! Τα κουβαδάκια, τα παπάκια, τα φτυαράκια και φυσικά τα αντηλιακά είναι τα πράγματα που μπαίνουν πρώτα πρώτα στην τσάντα!


Αντηλιακά για τη Χριστίνα

Το αντηλιακό είναι ο μόνιμος φύλακας άγγελός της όχι μόνο στην παραλία, αλλά και στις πρωινές βόλτες. Στην αρχή είχα θέμα, γιατί δεν καθόταν να της βάλω, τώρα όμως και χάρη σε ένα μικρό κόλπο-παιχνίδι με τους αριθμούς, καταφέρνω να κάνω την επάλειψη σε χρόνο dt.
Beauty Icon No 8: Sun Protection
Τα προϊόντα: Kids Sun & Nip SPF 50, Frezyderm (αποκλειστικά στα φαρμακεία). Παιδικό γαλάκτωμα Capital Soleil SPF 50+, Vichy (στα φαρμακεία).

Η μικρή γοργόνα
: Αυτό είναι το σωσίβιο-γιλέκο της Χριστίνας. Μπορείς να το αποκτήσεις και εσύ δώρο από τη Frezyderm με την αγορά ενός παιδικού αντηλιακού.

Το παπάκι-μπάνιο: Πρόκειται για το αγαπημένο παιχνίδι της κόρης μου αυτό τον καιρό. Τι ακριβώς κάνει; Το παπάκι μπάνιο στην μπανιέρα, στο μπαλκόνι και φυσικά στη θάλασσα.

Για να μην αφήνεις κανένα σημείο εκτεθειμένο, δες στο βιντεάκι της Vichy, το σωστό τρόπο επάλειψης ενός αντηλιακού στο παιδί (και όχι μόνο...)



Αντηλιακά για «μεγάλους»


Όχι, δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Τα αντηλιακά που έχω στη θάλασσα για μένα και την υπόλοιπη παρέα είναι αρκετά, προκειμένου να ικανοποιούν κάθε επιθυμία και ανάγκη. Πρόσωπο, σώμα και μαλλιά είναι απόλυτα προστατευμένα και έτοιμα να απολαύσουν με ασφάλεια τον ήλιο και τη θάλασσα.

Beauty Icon No 8: Sun Protection - εικόνα 2

Από πάνω αριστερά και δεξιόστροφα:
  • Για τις κυρίες της παρέας Golden Protect SPF 30, Ambre Solaire, Garnier. Γιατί δεν το προτείνουμε στους άνδρες; Γιατί χαρίζει στην επιδερμίδα μια υπέροχη λάμψη!
  • Για την προστασία των μαλλιών Huile Lactee, Soleil, Kerastase (αποκλειστικά στα κομμωτήρια).
  • Για τους άνδρες της παρέας αντηλιακό σε mousse Sun Screen SPF 30, Frezyderm (αποκλειστικά στα φαρμακεία).
  • Για το πρόσωπο Face Cream SPF 30, Clinique.
  • Για την προστασία των χειλιών Lip Gloss Hawaiian Tropic.
  • Για να απολαμβάνουμε μικρές στιγμές δροσιάς και εκτός θάλασσας σπρέι με Thermal Spring Water, La Roche Posay (στα φαρμακεία).

Star προϊόν

Οι περισσότερες γυναίκες το θεωρούν περιττό, όμως για μένα το αντηλιακό μαλλιών είναι εξίσου σημαντικό με το αντηλιακό προσώπου και σώματος.

Beauty Icon No 8: Sun Protection - εικόνα 3

Previous posts:

Beauty Icon No 1: To know me better

Beauty Icon No 2: Color blocking

Beauty Icon No 3: Candy, candy
Beauty Icon No 4: Perfume Bar
Beauty Icon No 5: Το καλοκαίρι μου
Beauty Ιcon No 6: Αυτός, αυτή και τα μυστήρια

Beauty Icon No 7: Not oil free

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ