Follow us

Black Magic by Korres

Η Beauty Editor του Madame Figaro, Φλώρα Καμχή, μας μεταφέρει την εμπειρία της απο το ραντεβού της με το μακιγιάζ Κorres

Black Magic by Korres

Η Beauty Editor του Madame Figaro, Φλώρα Καμχή, μας μεταφέρει την εμπειρία της από το "ραντεβού" της με το μακιγιάζ Korres...


Σήμερα το πρωί με τη σοφή καθοδήγηση της Θάλειας φτάσαμε στο Soho Square καλεσμένοι από την εταιρεία Korres. Η πρόσκληση που είχε προηγηθεί παρέπεμπε σε απολιθώματα λάβας που παρέπεμπαν σε μακιγιάζ που το concept του ήταν το μαύρο χρώμα, το μακιγιάζ Black Professional!

Στην είσοδο του χώρου μεγάλοι όγκοι που δεν ξέρω τι ακριβώς έκρυβαν ήταν τυλιγμένοι με μαύρο πλαστικό-ιδέα του αρχιτέκτονα Παπαγιάννη- όπως μου εξήγησε ο Γιώργος Ανθουλάκης. Δεν ξέρω αν ξέρετε αλλά ο Γιώργος είναι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας και όχι μόνον,είναι ο άνθρωπος που τα κάνει όλα τέλεια γιατί έχει ιδέες, άποψη, ξέρει να κάνει την έκπληξη και πάνω απ 'όλα είναι στενός συνεργάτης και του Γιώργου και της Λένας Κορρέ.

Προχωρήσαμε στη δεύτερη αίθουσα και μας περίμενε άλλη έκπληξη! Αριστερά ήταν σε μεγάλα κουτιά διάφορα φαγώσιμα αλμυρά και γλυκά κατάμαυρα βαμμένα με μελάνι σουπιάς ή σοκολάτα και μαύρο πιπέρι-τα οποία δοκιμάσαμε και ήταν νοστιμότατα!

Black Magic by Korres

Black Magic by Korres - εικόνα 2

Πιο μέσα, στο βάθος απλωμένα σε μεγάλα μακρόστενα τραπέζια ήταν τοποθετημένα τα προϊόντα μακιγιάζ Korres.

Η παρουσίαση άρχισε με τη Λένα Κορρέ η οποία μας είπε ότι το νέο μακιγιάζ δίνει έμφαση στο μαύρο χρώμα με πρωταγωνιστές τα μαύρα μολύβια και τη μαύρη μάσκαρα σε σύνθεση από μαύρα μέταλλα ηφαιστείου-εδώ κολλάει η λάβα- με τονωτικές ιδιότητες, εκχύλισμα βαμβακιού, θαλάσσια φύκη, πολυμερή ηλίανθου, σταφύλι, εκχύλισμα θυμαριού και αργόπυρον.

Black Magic by Korres - εικόνα 3

Πρώτη φορά στην επαγγελματική μου ζωή άκουγα μία μάσκαρα να περιέχει τόσα πολλά και σημαντικά συστατικά που φροντίζουν τις βλεφαρίδες, δίνουν πλούσιο χρώμα και όγκο, ενισχύουν τη σύνθεση της κερατίνης.

Πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία του μακιγιέρ Γιάννη Σίσκου. Γνωστός για την του επιτυχία στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ, ευγενικός και σεμνός άρχισε να μακιγιάρει την Αναστασία με έντονο μαύρο μολύβι και μαύρη μάσκαρα και κατακόκκινο κραγιόν,εξηγώντας συγχρόνως την κάθε του κίνηση, στη συνέχεια την Κορίνα με ένα look '40ties ρομαντικό, διακριτικό και κομψό και μετά τη Λήδα σε στυλ δεκαετίας του '50 με έντονα τονισμένα φρύδια και μαύρο άιλαινερ.

Black Magic by Korres - εικόνα 4

Black Magic by Korres - εικόνα 5

Περάσαμε πολύ όμορφα και μάθαμε πολλά και χρήσιμα!


Δες επίσης:
Η Beauty Editor Φλώρα Καμχή μας ξεναγεί στο Carelab του Golden Hall
Δύο συναρπαστικά νέα πρόσωπα για την Avon!
Βίντεο: O Brad Pitt διαφημίζει το Chanel No5
Βίντεο: Η ιστορία του Chanel No5

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ