Follow us

Αντίγραψέ το: Οι νέες τάσεις στα μαλλιά την άνοιξη!

Καρέ μήκος, wet look, ιδιαίτερες χωρίστρες ή ρομαντικές αλογοουρές; Δες τι νέες τάσεις στα μαλλιά και αντίγραψε το look!

malliataseis


Καρέ μήκος, wet look, ιδιαίτερες χωρίστρες ή ρομαντικές αλογοουρές; Δες τι νέες τάσεις στα μαλλιά και αντίγραψε το look!


Οι νέες τάσεις στα μαλλιά από τις πασαρέλες δίνουν έναυσμα για ανοιξιάτικη ανανέωση!

Καρέ-Καρέ

Αντίγραψέ το: Οι νέες τάσεις στα μαλλιά την άνοιξη!

Στο ύψος των ώμων, πιο κοντά στο πιγούνι ή ακόμα και στο ύψος των αφτιών το καρέ είναι και θα είναι πάντα στη μόδα τονίζοντας τα χαρακτηριστικά σου όποια εκδοχή του και αν επιλέξεις.

  • Από τα πιο ενημερωμένα looks αυτό της Arizona Muse όπως τη βλέπουμε εδώ στο ντεφιλέ της Isabel Marant (φωτό δεξιά) με τετράγωνη κουπ και ατημέλητο ύφος.
  • Επίσης η εκδοχή του Etro (φωτό αριστερά) με ίσια τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά και έντονη χωρίστρα στο πλάι είναι ακόμα μια μοντέρνα πρόταση η οποία συνδυάζει πολλές τάσεις της νέας σεζόν όπως το wet look και τις αυστηρές χωρίστρες.
  • Το γεωμετρικό καρέ στο σόου της Celine επιβάλει ολόισια, λαμπερά μαλλιά και είναι ιδανικό για όσες έχουν φυσικά ίσια μαλλιά.


Κομψά Wet Looks

Αντίγραψέ το: Οι νέες τάσεις στα μαλλιά την άνοιξη! - εικόνα 2

Η επαναφορά του wet look έκλεψε τις εντυπώσεις με το νέο κομψό του χαρακτήρα σε πολλά σόου διάσημων σχεδιαστών.

  • Προτίμησε το στυλ που επέλεξε ο Elie Saab (μεσαία φωτό) για να προσθέσεις sexy αλλά και μοντέρνο ύφος στα μακριά μαλλιά σου.
- Για να το δημιουργήσεις άπλωσε ένα styling ζελ για wet look στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου.
- Κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω φέρνοντάς τις πλαϊνές τούφες πίσω από τα αυτά. Τα υπόλοιπα μαλλιά άφησέ τα να πέφτουν φυσικά στους ώμους και την πλάτη σου.

  • Η ανατρεπτική και υπέρκομψη εικόνα του σινιόν που είδαμε στο ντεφιλέ της Chanel (φωτό αριστερά και δεξιά) μας εντυπωσίασε.
- Δημιούργησε αυτό το χτένισμα με την βοήθεια ενός προϊόντος για wet look το οποίο θα εφαρμόσεις κατά μήκος των μαλλιών σου και για μια πιο glam εμφάνιση πρόσθεσε μερικά τσιμπιδάκια με πέρλες ή στρας.

Χωρίστρες Παντού

Αντίγραψέ το: Οι νέες τάσεις στα μαλλιά την άνοιξη! - εικόνα 3

Στο πλάι, στη μέση, σε κοντά ή μακριά μαλλιά, αυστηρές ή φυσικές, οι χωρίστρες είναι must και συνοδεύουν κάθε χτένισμα από το καρέ, μέχρι την αλογοουρά και τα περίτεχνα σινιόν αυτής της σεζόν. Με μια απλή χωρίστρα μπορείς να δώσεις στη στιγμή στυλ και μοντέρνα εικόνα σε κάθε σου χτένισμα.

  • Ξεχωρίσαμε το look της Sonia Rykiel (φωτό δεξιά) για το ρομαντικό, girly ύφος που προσθέτει η χωρίστρα στο πλάι, στα μαλλιά με ανάλαφρους κυματισμούς, καθώς και την πιο αυστηρή εικόνα των μοντέλων στο σόου της Cacharel (φωτό αριστερά) που θα την αποκτήσεις αν φέρεις πίσω από τα αυτιά σου τις πλαϊνές τούφες των μαλλιών σου.

Οι Νέες Αλογοουρές

Αντίγραψέ το: Οι νέες τάσεις στα μαλλιά την άνοιξη! - εικόνα 4

Λαμπερά, λεία και με μήκος που ξεπερνά κατά πολύ το ύψος των ώμων είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις τις νέες εντυπωσιακές αλογοουρές οι οποίες διαθέτουν πρωτότυπα δεσίματα αναδεικνύοντας αυτόν τον κλασικό τρόπο πιασίματος σε ένα up to date χτένισμα.

  • Μας άρεσε ο όγκος στο πίσω μέρος του κεφαλιού που είδαμε στην επίδειξη του Marc by Marc Jacobs (φωτό κάτω αριστερά και στη μέση) και η λάμψη και η απόλυτα λεία εμφάνιση που είχαν τα μαλλιά των μοντέλων στο σόου της Donna Karan(φωτό πάνω αριστερά και στη μέση).
  • Η απλότητα της αλογοουράς στο ντεφιλέ του Ralph Lauren (φωτό κάτω δεξιά) θα απογειώσει το καθημερινή σου εικόνα στο γραφείο ενώ αν έχεις αφέλειες μην διστάσεις να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά σε μια αλογοουρά προσθέτοντας μια κορδέλα ή ένα πολύχρωμο μεταξωτό φουλάρι δημιουργώντας το look του Hermes (φωτό πάνω δεξιά).

Διάβασε επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ