Follow us

Βίντεο: H Δωροθέα Μερκούρη στο Shape!

Η εντυπωσιακή φωτογράφηση του Shape που μόλις κυκλοφόρησε! Και το missbloom.gr ήταν στο backstage για να μιλήσει με την Δωροθέα Μερκούρη!



dorotheamerkouri


Το εντυπωσιακό εξώφυλλο του Shape που μόλις κυκλοφόρησε! Και το missbloom.gr ήταν στο backstage για να μιλήσει με την Δωροθέα Μερκούρη!


Η Δωροθέα Μερκούρη κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Shape Απριλίου που κυκλοφορεί και μιλά αποκλειστικά στην Αναστασία Μοίρα. Πάρε μία ιδέα από τη συνέντευξη στο περιοδικό...

Πιστεύεις στο πεπρωμένο;

«Πιστεύω ότι εμείς το δημιουργούμε με ό,τι έλκουμε. Πάντως, νομίζω πως υπάρχουν και κάποια πράγματα που είναι προγραμματισμένα να τα ζήσουμε».

Το δικό σου επόμενο βήμα έχει ήδη καταγραφεί;

«Ναι! Σίγουρα θα φύγω και από την Ιταλία, οπότε θα πάω και σε μια άλλη χώρα να ζήσω. Σε αυτή τη φάση προσπαθώ να καταλάβω ποια θα είναι αυτή».

Δεν το έχεις σκοπό να ρίξεις άγκυρα;
«Όχι, ακόμη δεν το έχω σκεφτεί καν. Ίσως να μην αράξω ποτέ».

Πόσες είναι οι πιθανότητες, όμως, να υπάρχει ένας άνδρας που θα σε ακολουθεί;
«Πολύ μικρές, ίσως και να μην υπάρχουν». [γέλια]

Δεν νιώθεις ότι χάνεις κάτι σημαντικό; Θα άλλαζες τη ζωή σου για έναν άνδρα;
«Όχι, δε θα το έκανα πια. Έκανα δύο παιδιά, είχα άνδρα και οικογένεια και ξέρω τι πάει να πει αυτό. Έκανα πολλές θυσίες για την οικογένειά μου και δεν το μετανιώνω γιατί έπρεπε να τις κάνω, αλλά όχι πάλι. Αν κάποιος με θέλει και με αγαπά, πρέπει να με θέλει έτσι όπως είμαι».

Άρα, έχεις δεχτεί ότι δε θα υπάρξει «ο ένας» στη ζωή σου;
«Όχι, πιστεύω ότι δε θα υπάρξει με την κλασική εικόνα. Μπορεί να βρεθεί κάποιος και να είμαστε μαζί για πάντα, αλλά ίσως να μην είμαστε διαρκώς μαζί. Δε με συνεπαίρνει η εικόνα να τρώμε κάθε βράδυ παρέα. Είναι καλύτερα να πηγαινοερχόμαστε, να μου λείπει, να προσδοκώ τις στιγμές μας... Είμαι Ταύρος και η οικογένεια είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου, θέλω να είμαι σε μια σχέση. Από την άλλη όμως, δεν μπορώ να είμαι σε ένα μέρος».

Τώρα είσαι ερωτευμένη;

«Όχι. Δεν είμαι ερωτευμένη. Υπάρχουν τα παιδιά μου και η δουλειά μου που με γεμίζουν αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει χώρος για τον έρωτα τώρα».

Φοβήθηκες ποτέ ότι η μητρότητα θα σε έκανε να νιώσεις λιγότερο γυναίκα και περισσότερο μαμά;

«Έκανα την πρώτη μου κόρη στα 25 και σήμερα είναι 12 χρόνων. Παρόλο που τότε έγινε τυχαία, ήξερα από μικρή ότι θα κάνω παιδιά νωρίς, γιατί πίστευα πάρα πολύ στη δεύτερη ηλικία μου, δηλαδή σε μια δεύτερη καριέρα μετά τα παιδιά. Η μητρότητα δεν απείλησε τη θηλυκότητά μου, αλλά μάλλον τη δημιουργικότητά μου. Όταν τα παιδιά ήταν μωρά, δεν κουνούσα από το σπίτι. Η σκέψη μου, η έννοια μου ήταν διαρκώς σε αυτά. Τώρα που οι κόρες μους είναι πιο μεγάλες είναι πιο εύκολο και να ταξιδεύουν μαζί μου και να λείπω χωρίς να τρελαίνομαι από αγωνία. Επίσης, μου αρέσει πάρα πολύ που βλέπουν πώς κινούμαι και πώς δουλεύω και συνηθίζουν στην ιδέα ότι κι αυτές πρέπει να είναι δραστήριες στη ζωή τους».

Διάβασε περισσότερα στο Shape Απριλίου και δες το backstage βίντεο και τι λέει η Δωροθέα Μερκούρη στον Γαβριήλ Νικολαΐδη και στην κάμερα του Missbloom.gr




Έχεις Twitter;
Ακολούθησέ μας στο @MissBloomgr
Έχεις Facebook; Ψάξε μας στο www.facebook.com/MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ