Follow us

Robert Pattinson: Θα εμφανιστεί απόψε στα MTV Βραβεία;

Μαζί με την Kristen ή όχι;

Robert Pattinson: Θα εμφανιστεί απόψε στα MTV Βραβεία;


Απόψε είναι η μεγάλη μουσική βραδιά των MTV Video Music Awards. Εκτός από την ανυπομονησία των star για το ποιος θα κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο και όλων εμάς που θέλουμε να απολαύσουμε τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στην σκηνή, όλοι περιμένουμε στην γωνία για να σχολιάσουμε τα πιο μεγάλα κουτσομπολιά.


Ένα από αυτά, αν όχι τον νούμερο 1 της λίστας, αφορά το ζευγάρι Kristen Stewart και Robert Pattinson. Θα εμφανιστούν οι δυο ηθοποιοί μαζί μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την απιστία της νεαρής Kristen; Οι δυο ηθοποιοί, λοιπόν, όντως, θα εμφανιστούν μαζί αλλά μόνο στην μεγάλη οθόνη.

Ο τηλεοπτικός Edward θα ανέβει στην σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή του, Taylor Lautner, για την παρουσίαση ενός μικρού αποσπάσματος 90 δευτερολέπτων με σκηνές από την επερχόμενη ταινία Twilight: Breaking Dawn: Part 2 που δεν έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Όσο αφορά την Kristen την Τετάρτη αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με προορισμό το Τορόντο για την προώθηση της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, On the Road, στο πλαίσιο του International Film Festival που διεξάγεται εκεί. Να σημειώσουμε εδώ ότι αυτή θα είναι η πρώτη της δημόσια Red Carpet εμφάνισή της μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες και την παράνομη σχέση της με τον σκηνοθέτη, Rupert Sanders.


Διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρεις για τα Βραβεία MTV:
MTV Video Music Awards: Ποιοι θα εμφανιστούν στην σκηνή;
MTV Video Music Awards: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!


Δες επίσης:
Robert Pattinson: "Είμαι άστεγος"
Robert Pattinson - Kristen Stewart: Οι νέες εξελίξεις
Η πρώτη συνέντευξη του Robert Pattinson μετά το χωρισμό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ