Follow us

Πώς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τα συμπτώματα της ρινικής συμφόρησης

Ο σύμμαχός σου ενάντια στην εποχική αλλεργία.

MissBloom TEAM
ronal iStock

Δεν υπάρχει χειρότερη αίσθηση από τη βουλωμένη μύτη. Η αδυναμία τού να αναπνέεις κανονικά από τη μύτη αναμφίβολα σε δυσκολεύει καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα ακόμα και οι πιο απλές κινήσεις σου να μοιάζουν με βουνό. Από την άλλη, τα συμπτώματα δεν υποχωρούν στον ύπνο, πράγμα που σε οδηγεί να ξυπνάς κουρασμένη. Δυστυχώς, όμως, το μπούκωμα και το συνάχι δεν αποτελούν "σημάδια" της περιόδου του χειμώνα όταν δηλαδή οι ιώσεις βρίσκονται στο πικ τους, αλλά και την άνοιξη που οι αλλεργίες έχουν κερδίσει με τη σειρά τους τη δική τους πρώτη θέση στη λίστα των ανεπιθύμητων ενοχλήσεων. Mπορεί κι εσύ να αντιμετωπίζεις ανάλογα συμπτώματα την περίοδο της άνοιξης. Σε αυτά μπορεί να σε βοηθήσει το Ronal.

Πρόκειται για ένα ρινικό εκνέφωμα που βοηθά στην αντιμετώπιση της ρινικής συμφόρησης και είναι ιδανικό για άτομα με χρόνιες και οξείες ρινίτιδες (συνάχι), παραρινοκολπίτιδες και ρινοφαρυγγίτιδες σε παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω και σε ενήλικες.

Το Ronal στο μικροσκόπιο

Το εν λόγω σπρέι είναι πολύ αποτελεσματικό. Ειδικότερα, η θεραπεία με Ronal μπορεί να ανακουφίσει το πρόβλημα στη μύτη, αφού κάθε δόση περιέχει 22 μg υδροχλωρικής οξυμεταζολίνης, και προσφέρει 25 δευτερόλεπτα μέχρι την αποσυμφόρηση και κατά μέσο όρο 2 μέρες λιγότερες σε σύγκριση με τον φυσιολογικό ορό σε ό,τι αφορά τη μείωση της διάρκειας της ρινίτιδας. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι τα βήματα είναι πολύ απλά και σε λίγα λεπτά θα έχεις καταφέρει να ανακτήσεις την αναπνευστική λειτουργία της μύτης σου.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ