Follow us

Τι παίρνω πάντα μαζί μου στις διακοπές με τα παιδιά

Όλα όσα έβαλα φέτος στις βαλίτσες μας.

the mall

Για μένα οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν κάθε χρόνο από τη στιγμή που αρχίζω να ετοιμάζω τις βαλίτσες των διακοπών. Κι ενώ η ‘βαλίτσα των γονιών’ γεμίζει κάθε φορά μόνο με τα απαραίτητα, όταν ετοιμάζω τη βαλίτσα του γιου μου είναι η στιγμή που θα οργανώσω στο μυαλό μου όλες τις διακοπές. Πόσα μαγιό να πάρω, πόσες αλλαξιές, τι δραστηριότητες θα κάνουμε- άρα πόσα και τι είδους παπούτσια να πακετάρω, μπρατσάκια, πετσέτες, καπέλα. Αυτό το καλοκαίρι, έβαλα και τον γιο μου στο παιχνίδι και φτιάξαμε μαζί τη λίστα για όσα πρέπει να έχει μαζί του στις διακοπές. Φαρμακείο τσεκ, πετσέτες τσεκ, σορτσάκια τσεκ. Τι λείπει;

Για όσα θα χρειάζονταν στις καλοκαιρινές διακοπές έκανα μια βόλτα στο The Mall Athens και βρήκα όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι μας. Φέτος, μάλιστα, μαζί με όσα αγόρασα για τον γιο μου, ψώνισα και για την ανιψιά μου αφού θα κάνουμε μαζί διακοπές.

Το shopping ξεκίνησε από το κατάστημα Birkenstock που έχει υπέροχα ζευγάρια παπούτσια για μικρούς και μεγάλους. Για τον γιο μου διάλεξα το Milano EVA kids σε χρώμα Scuba Blue που είναι ιδανικό για τις βόλτες μας στο νησί αλλά και στην παραλία!

Επόμενη στάση το Claire’s για να χαζέψω καλοκαιρινά κοσμήματα και αξεσουάρ. Εκεί ανακάλυψα ένα πολύ γλυκό καπέλο – τερατάκι που προστατεύει το πρόσωπο και ο γιος μου δεν θα θέλει να το αποχωριστεί στην παραλία! Προστασία από τον ήλιο… τσεκ!

Διάβασε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ