Follow us

Η κόρη της Madonna πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια του Marc Jacobs με ένα πρωτότυπο beauty look

Το σίγουρο είναι ότι η Lola Leon θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

leon

Η Lola Leon ήρθε για να μείνει: η δυναμική προσωπικότητα, τα έντονα χαρακτηριστικά και το ιδιαίτερο εν γένει παρουσιαστικό της τράβηξαν την προσοχή του Marc Jacobs, ενός εκ των πιο δημοφιλών σχεδιαστών μόδας, που την επέλεξε για το πρόσωπο της ανοιξιάτικης καμπάνιας του.

Δες εδώ: Jennifer Lopez | Μοιράζεται μαζί μας τη skincare routine της για λαμπερή επιδερμίδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της Madonna ποζάρει σαν μοντέλο, σίγουρα είναι όμως η μεγαλύτερη συνεργασία της μέχρι στιγμής.

Ανάμεσα στα floral outfits και τις πολύχρωμες τσάντες και αξεσουάρ τα οποία ανέδειξε στην καμπάνια, εντύπωση μάς έκανε και το συναρπαστικό beauty look της.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω για να πάρεις μια ιδέα:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Τα σημεία που ξεχώρισαν; Η καταπράσινη σκιά στα βλέφαρα που έκανε αντίθεση με τα σκούρα μάτια και φρύδια της, σε συνδαυσμό με ένα no makeup look στο υπόλοιπο πρόσωπο: ελάχιστο ρουζ και διάφανο lip gloss ολοκλήρωσαν την εικόνα ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει αρμονικό και ισορροπημένο.

Δες εδώ: Η Emily Ratajkowski φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι υπέροχη

Την ίδια στιγμή, τα μαλλιά και τα νύχια της "έπαιζαν" σε διαστάσεις XL και σε φλογερές κόκκινες matchy matchy αποχρώσεις.

Παρ΄ότι σίγουρα δεν πρόκειται για ένα καθημερινό look που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις, η ίδια καταφέρνει να το υποστηρίξει καλά όχι μόνο χάριν του νεαρού της ηλικίας της αλλά και λόγω του δυνατού χαρακτήρα της.

Δες επίσης: Lucy Hale | Έκανε το ιδανικό nude makeup look για bronde hair

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ