Follow us

Ελένη Βουλγαράκη - Ιλένια Ουίλιαμς | Οι δύο κολλητές έκαναν το πιο trendy χτένισμα της φετινής σεζόν

Είναι πανεύκολο, γίνεται σε 2' και είναι τέλειο για τις bad hair days σου.

ιλένια ουίλιμας - ελένη βουλγαράκη NPD

Είναι και οι δύο νέες, όμορφες και πετυχημένες και σίγουρα από τα πιο φρέσκα κορίτσια της ελληνικής σόουμπιζ. Ο λόγος για τις Ελένη Βουλγαράκη και Ιλένια Ουίλιαμς, που μάλιστα είναι και πολύ καλές φίλες ενώ συχνά μοιράζονται κοινές στιγμές τους στο Instagram.

Μια τέτοια στιγμή ήταν και το matchy-matchy χτένισμά τους το οποίο δημοσίευσαν και οι δύο στα stories τους, κάνοντας tag η μια την άλλη. Συγκεκριμένα, έκαναν τα so-hot-right-now baby braids, τα "δίδυμα", πολύ λεπτά κοτσιδάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, ένα χτένισμα που βλέπουμε όχι μόνο στις πασαρέλες αλλά και στο street style των μητροπόλεων της μόδας.

Οι 5 Ελληνίδες influencers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για άπλετο #hairinspo

Πρόκειται για τα δύο λεπτά πλεξουδάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο δεξιά κι αριστερά κι αν σκεφτείς τα άπειρα πλεονεκτήματά τους, αλλά και το πόσο εύκολα γίνονται σε χρόνο μηέν, δεν είναι να απορείς γιατί είναι τόσο περιζήτητα. Last but not least, είναι χτένισμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα μήκη μαλλιών, ακόμα και στα bob cuts.

Το χτένισμα για μακριά μαλλιά που θα βλέπεις παντού φέτος την άνοιξη

Δες το χτένισμα:

Ελένη Βουλγαράκη - Ιλένια Ουίλιαμς | Οι δύο κολλητές έκαναν το πιο trendy χτένισμα της φετινής σεζόν
ιλένια

Γιατί να το επιλέξεις;

Για αρχή, καμουφλάρουν τις bad hair days σου, εκείνες τις ημέρες δηλαδή που τα μαλλιά σου δεν είναι όσο φρεσκολουσμένα θα ήθελες (και δεν προλαβαίνεις να λουστείς) ή δεν κάθονται όπως τα θες. Επίσης, δείχνουν πολύ cute, ιδίως αν τα συνδυάσεις με beach waves ή αλλιώς τα αγαπημένα σε όλες κυματιστά μαλλιά. Τέλος, έχουν την ικανότητα να αφαιρούν χρόνια από την ηλικία σου αφού είναι τόσο κοριτσίστικα που δίνουν αμέσως μια πιο νεανική και χαλαρή νότα στην όλη εμφάνισή σου.

Baby Bubble Braids | Το εύκολο χτένισμα για μακριά μαλλιά που θα βλέπεις παντού στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ